изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:07 EEST
Арестуваха с белезници брата на актьора Димитър Рачков    
Новини 34-годишният Петър Рачков, брат на водещия на „Господаря на ефира” Димитър Рачков, се озова в ареста, след като бе хванат с пачка фалшиви долари. Той е арестуван при зрелищна акция в дома му на ул. „Македония” в Бургас.

Криминалистите стигнали до брата на звездата след разследване, продължило близо месец. В схемата са замесени и още няколко герои от морския ъндърграунд. В къщата на Рачков-младши полицаите открили общо 1100 долара- менте. В нощното му шкафче били скътани десет фалшиви банкноти с номинал 100 долара и още две по 50 долара.

Заедно с Рачков е арестуван и негов съучастник - 20-годишен младеж на име Виктор, който е пласирал ментетата по магазини, заведения и барове. Виктор бе арестуван, след като на 10 януари пробута в бургаско казино банкнота от 100 фалшиви долара.

БЛИЦ научи, че в момента в Бургас текат обиски в няколко квартири. Предполага се, че в схемата са замесени поне още трима души.

Братът на Димитър Рачков е стар познайник на полицията. Той гравитира около банда крадци, а през лятото на 2011 г. бе спипан да шофира с фалшива шофьорска книжка. Заради това провинение той отнесе 9 месеца условна присъда.

Ани ИЛИЕВА,  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Арестуваха с белезници брата на актьора Димитър Рачков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди