изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 18:11 EEST
KAVARNA ROCK'2014 - ДНИ ПРЕДИ ДЖУЛАЙ МОРНИНГ    
КултураТази година най-престижният рок фестивал в България ще се проведе на 28-и и 29-ти юни, отново на стадиона на красивото морско градче Каварна, съобщиха организаторите му от общината. Деветото издание на Kavarna Rock ще разтърси феновете повече от всякога. В края на юни градът ще се превърне отново в най-шумното и рокаджийско място на Балканите, на което пристигат хиляди почитатели не само от България, но и от цял свят.

След невероятния успех миналото лято с присъствието на звезди като Deep Purple и Accept и препълнен с фенове стадион, изданието през 2014-а ще включва не само имена от световната музикална сцена, но също така и бонус за първите, закупили билети. "Феновете, които са готови да заложат на нас, взимайки двудневен билет предварително, ще получат ексклузивен билет за специалния трети ден – 27-и юни", обещават организаторите.
Kavarna Rock създаде Черноморския конкурс Kavarna Battle band, вярвайки че именно сега е моментът за подкрепа на българската и черноморска сцена. На 27-и юни най-обещаващите млади групи от Черноморския регион, спечелили одобрението на квалифицирано жури от световно известни рок знаменитости, ще подгреят сцената на "Каварна Рок". Повече детайли феновете на неостаряващата музика могат да намерят на страницата на Каварна Рок  http://www.kavarna-rock.com съвсем скоро.
Купете своя билет на промоционална цена от 60 лв. сега и вземете тридневен билет за фестивала. Тази цена ще бъде валидна до 27 февруари 2014 г. Билетите могат да бъдат намерени в мрежата на  Eventim  в цялата  страната, както и във веригите Piccadilly, Office 1 Superstore, Germanos, OMV, Technomarket, Technopolis, магазини На тъмно, Usit colors, както и онлайн на www.eventim.bg. НДТ


 


Сходни връзки

KAVARNA ROCK'2014 - ДНИ ПРЕДИ ДЖУЛАЙ МОРНИНГ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди