изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:38 EEST
ДОБРУДЖА 07 СЕ ИЗКАЧИ НА ПЕТО МЯСТО В СУПЕРЛИГАТА    
СпортПродължава силното представяне на мъжкия тим на Добруджа 07 в Националната волейболна лига "Бачково" - изворна вода. Отборът, воден от Мирослав Живков, вече заема пето място в елита, след като тази вечер победи с 3-1 гейма като гост Ботев (Луковит), съобщават от пресцентъра на клуба.

Силите на домакините да се противопоставят на своя съперник стигнаха само за първия гейм, в който надделяха с 25-20 точки. Последваха три силни части за добричлии, в които те оставиха волейболистите на Ботев на 19, 12 и 11 точки. Реализатор за Добруджа 07 стана Калоян Канев с 19 точки. Черногорецът Йован Кулафич добави 14 точки за победата. Победата за добруджанци бе 9-та от общо 19 срещи и ги доближи до ТОП4 в Суперлигата. В следващия 20-ти кръг добричлии посрещат в зала „Добротица” втория в класирането КВК Габрово. Мачът е на 1 март от 18 часа, а входът за зрители - свободен. До края на срещите от пролетния дял на първенството хитът в групата на майсторите, който се класира и за полуфиналите на турнира за Купата на България, има гостуване на Нефтохимик 2010 на 4 март в Бургас и домакинство с Пирин на 8 март. 
 


Сходни връзки

ДОБРУДЖА 07 СЕ ИЗКАЧИ НА ПЕТО МЯСТО В СУПЕРЛИГАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди