изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:06 EEST
Чистка: Смениха губернатор от АБВ    
Новини Правителството освободи Анатолий Младенов като областен управител на Монтана и назначи на длъжността Николай Пенчев. Решението, взето на днешното заседание на Министерски съвет, е заради подкрепата на Младенов за АБВ. От прес-службата на Дондуков" 1 не уточняват причината за смяната.


Младенов е един от 13-те, чието място в БСП бе замразено, заради подкрепа към проекта на Георги Първанов. Те нямат право да заемат длъжности в ръководните органи на партията и да се кандидатират за лидери в срок от 1 година. Младенов нямаше ръководен пост в партията. От миналата година обаче той е областен управител, назначен от премиера Пламен Орешарски по предложение на БСП в Монтана. Той присъства през януари на събрание, на което делегатите на общинската конференция на партията предложиха за водач на листата на БСП Ивайло Калфин. Младенов обаче не взе думата. Не бе и сред 6-мата социалисти, които се обявиха срещу това решение. В списъка на 13-те са още трима социалисти от Монтана. Това са лидерът на общинската и областната организация на партията д-р Емил Константинов и общинските съветници Светлин Николов и Крум Милетиев.

Копирано от standartnews.com

Николай Пенчев е инженер химик. Цялата му кариера е преминала в структурите на „Гражданска защита”. Последната заемана от него длъжност е директор на Националния учебен център за гражданска защита на МВР в Монтана, който от 2011 г. е Регионален учебен център на НАТО за обучение по Международната програма за ядрена, химическа, биологична и радиационна защита.

http://www.dartsnews.bg

 


Сходни връзки

Чистка: Смениха губернатор от АБВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди