изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 23:54 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 26 февруари, около 08:45 часа в района на ж.к. Дружба е извършена проверка на водач на лек автомобил „Пежо” с добричка регистрация. В хода на проверката за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,84 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан Р.Р. (48 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУП Добрич.
-    На 26 февруари при специализирана полицейска операция по противодействие на битовата престъпност са установени петима жители на с. Оброчище, общ. Балчик. В хода на операцията е установено, че от местностите „Каратепа” и „Мишелика” в района на с. Оброчище, същите добиват и транспортират дърва за огрев без разрешително и контролна горска марка. Работата по случая продължава по описа на РУП Албена.
-    На 26 февруари, в РУП Шабла е задържан К.Д. (23 г.) от с. Ваклино, обш. Шабла. В хода на работа полицейските служители са установили, че същия чрез взлом на прозорец е проникнал в общинска сграда на територията на с. Ваклино и е извършил кражба на водопроводни елементи от парната инсталация на сградата. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Контролните органи са съставили 18 акта и 23 фиша за констатираните от тях нарушения.

На територията на ОД на МВР Добрич е  регистриран един  пожар без материални щети.

27.02.2014 г.                         ОД НА МВР ДОБРИЧ


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди