изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:44 EEST
ПОБЕДИТЕЛЯТ В „ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ” ОТИВА В АКАДЕМИЯТА НА ПОЛ МАКАРТНИ    
ЛюбопитноОбучение в академията на сър Джеймс Пол Макартни в Ливърпул и участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy, са другите две големи награди, които победителят в „Големите надежди" ще получи. Това заяви тази сутрин в „На кафе" продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян, който бе гост на Гала заедно с първия член от журито - Любо Киров.

„Победителят в шоуто ще получи не малка парична награда, с която неговите родители ще могат да развият таланта му. Решихме обаче ние също да му дадем такава възможност, като го изпратим на обучение при най-добрите и му позволим на покаже своя талант и на международен конкурс", заяви Маги Халваджиян.

Ливърпулската академия за сценични изкуства за деца между 4 и 19 години (LIPA Summers School 4:19) е основана от сър Джеймс Пол Макартни, като самият той е учил в нейната сграда. Точно там, в родния град на бийтълсите, победителят в „Големите надежди" ще черпи опит и знания, ще развива музикалния си и артистичен талант, а защо не да няма късмета да се срещне и със самия Пол Макартни.

Малкият призьор ще се изяви и по време на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy, който се провежда всяка година в курорта Лидо ди Йезоло - Венеция, Италия. Участието на победителя в „Големите надежди" ще се осъществи с помощта на Арт Център Карнолски, организатор на инициативата, под патронажа на вицепрезидента Маргарита Попова.

„Как искам да бъда да дете", възкликна Любо, след като чу всички тези неща, които очакват победителя. В студиото на „На кафе" певецът също се върна към детството си и си припомни как едновременно е ходил на кръжоци по скулптура и пиано и редовно е озвучавал блока със своите барабани. „Един талант никога не е сам - той винаги се развива в много посоки", добави Маги Халваджиян, като даде за пример именно децата, явили се на кастингите, сред които имало актьори, спортисти, призьори от различни международни конкурси и други. Продуцентът обърна заслужено внимание и на бенда на „Големите надежди", като каза, че иска най-големите звезди на България да застанат до младите таланти.

Маги Халваджиян сподели радостта си и от избора на водещия Драго Симеонов и го определи го като изключително позитивна и харизматична личност. „Самият той има дете, а това е изключително важно за водещия на шоуто". Екипът на предаването поставил Драго в различни стресови ситуации, за да тестват реакциите му при работа с деца.

Кои ще бъдат първите таланти, които ще се състезават за голямата награда в предаването, ще видим на 12 март, 20.00 ч. по Нова. Dariknews.bg

 


Сходни връзки

ПОБЕДИТЕЛЯТ В „ГОЛЕМИТЕ НАДЕЖДИ” ОТИВА В АКАДЕМИЯТА НА ПОЛ МАКАРТНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди