изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 21:08 EEST
Джералд Селенте: Руснаците няма да бъдат победени    
Коментари Топпрогнозистът Джералд Селенте /американският Нострадамус/ говори в King World News за Путин, Украйна, Третата световна война, както и за предупреждението на Алберт Айнщайн. По-долу е това, което Джералд Селенте, основателят на Trends Research, човекът, който се счита за един от познавачите и прорицателите на глобалните световни тенденции, казва за ситуацията в Украйна.

„Когато четете заглавията: „Путин привежда въоръжените сили в бойна готовност“, вие трябва да ги вземате на сериозно. Струва ми се, това е просто още една намеса от страна на Съединените щати и Европейския съюз във вътрешните работи на страната, за да я дестабилизират, “без да имат стратегия за изход“.

“Сега имаме насилие, което се случва между проруските и сепаратистки настроени кримскаи граждани и протестиращи етнически татари. Сега имате нов лидер в Украйна, той предупреждава руснаците да спрат протестите в Крим. Кой е този човек? Той е – никой. Но той е този, който Западът иска да постави в Украйна.

Така сега САЩ обявиха, че ще дадат най-малко един милиард долара на новото правителство на Украйна. САЩ също заявиха, че ще разгледат допълнителни мерки за насърчаване на „бившата съветска република“. Ето как те го наричат. Руснаците отговориха с руски разузнавателен кораб в Куба.

Но руснаците няма да позволят Украйна да попадне в ръцете на ЕС и САЩ. Това последното беше част от движението на ЕС и САЩ да завземат все повече и повече страни в Източна Европа, които преди това са били част от Съветския блок. Всичко това е насочено към по-нататъшно изолиране на Русия.

Всъщност руснаците няма да се откажат от ключовото пристанище Севастопол на брега на Черно море. Но когато чуваме, че САЩ предупреждават Русия да не се намесва – това е пълно лицемерие. САЩ вече са похарчили 5 милиарда щатски долара, за да се дестабилизира Украйна.

Ние говорим на Русия да не се меси в делата на съседна страна, където има военни бази, стратегическо място за тръбопроводи и други стратегически активи? Нашите призиви към Путин да не се забърква, изглеждат смешни“, отбелязва Селенте, цитиран от epochtimes-bg.com.

Селенте добавя: “Ако някой е достатъчно глупав, за да си мисли за борба срещу Русия, просто трябва да си спомни какво се е случи с двамата – Наполеон и Хитлер. Руснаците няма да бъдат победени. Това не е Ирак. Това не е полковник Кадафи в Либия. Това са руснаци.

Те са въоръжени до зъби, те са технически грамотни, и те няма да се оттеглят и на сантиметър. Аз не вярвам, че политиците или военните ще се осмелят да заплашват да тръгнат на някакъв вид въоръжен конфликт с Русия, защото ако го направят, това ще постави началото на Трета световна война.

И, както е казал Алберт Айнщайн: „Не знам какви оръжия ще се използват в Третата световна война , но Четвъртата ще е с тояги и камъни“, предупреждава прорицателят Джералд Селенте.   http://www.blitz.bg

Новата Кримска война - втората в света армия срещу 21-вата

Това ли са всички агресии на САЩ?


НЯКОЛКО ДУМИ ЗА ДЖЕРАЛД СЕЛЕНТЕ

Ужас в Америка предизвиква Джералд Селенте, когото наричат модерен Нострадамус. Той предвижда, че през 2012 г. страната ще бъде обхваната от депресия, пред която Великата от 1929 г. ще изглежда детско забавление. Тълпи безработни, бездомни, разорени и бедни излизат на масови протести. Започват гладни бунтове, зрее революция. И в резултат на всичко това САЩ губят статута си на велика държава. Не предвиждам само човекоядство. Обещавам обаче, че най-добър подарък за Коледа ще бъде нещо за ядене, обяви американският прорицател в едно от последните си тв интервюта.

Някой може да помисли Джералд за луд или маниак. Отзивите за Селенте в медиите в САЩ обаче са само хвалебствени. Eто някои примери - CNN: Когато искаме да научим за главните тенденции, търсим Джералд Селенте. CNBC: Няма по-добър в прогнозите от Селенте. Този човек знае какво говори. New York Post: Ако беше жив Нострадамус, би завидял на прогнозите на Селенте. The Wall Street Journal: Който търси сериозна прогноза, отива в Института за изследване на тенденциите.
Джералд оглавява института от 1980 г., където е и главен икономически аналитик, издава и списание. Сред успешните му прогнози са разпадът на СССР, сривът на фондовия пазар през 1987 г., кризата на азиатските валути през 1997 г.

През 2006 г. пророкът пише, че в Америка предстои дълъг икономически спад, предизвикан от големите дългове на американците при сравнително нисък среден доход. Селесте прогнозира и обедняване на средната класа. През 2007 г. той всъщност предрече днешната икономическа криза, като нарече идната година “Паника-2008”.
Предстоят ни времена, които не е видял никой от живите, твърдеше Джералд още преди 2 години. Сега той предупреждава, че в близките 3 години доларът ще се обезцени с 90 процента. Според прогнозите на Селенте цената на златото ще скочи до 2000 долара за унция. За нефта обаче пророкът пази мълчание. Но от набелязаната от него тенденция излиза, че и черното злато ще поскъпне много.

http://www.marica.bg


 


Сходни връзки

Джералд Селенте: Руснаците няма да бъдат победени | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди