изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:19 EEST
ЗАЛОВИХА ГРУПА, КРАЛА В КАВАРНЕНСКО    
Ред и сигурностГрупа от пет лица, извършили няколко кражби в различно съучастие в каварнеско, е установена от органите на реда, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Добрич.

На 27 февруари е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на село Септемврийци. Установено е, че за времето от 26 до 27 февруари, през пропаднала част покривна конструкция е проникнато в една от стаите на частния дом. По данни на тъжителя са задигнати маслен радиатор, нафтова печка и две електрически скари. Незабавно са сформирани екипи на РУП в Каварна, които след проведени оперативно издирвателни мероприятия установяват извършителите на деянието. Това са К. А. /29/, М. Я. /16/ и Д. А. /15/, и тримата от село Септемврийци. По случая е образувано бързо полицейско производство.
При последвалите процесуално следствени действия е установено, че М. Я. и Д. А. в съучастие с Е. Й., също от село Септемврийци, са съпричастни към извършена кражба през 2012 г. на метални части и ръчни инструменти и кражба през 2013 г. на метални части, селскостопански инвентар и метали. По данни на МВР, става дума за 5 главини за ремарке и инструменти по, кражба на наковалня, ламарина, 12 диска от дискова брана, отпадъчно желязо и 10 бали люцерна. Металите те предали на различни пунктове.
Работата по случая продължава по описа на РУП в Каварна. НДТ


 


Сходни връзки

ЗАЛОВИХА ГРУПА, КРАЛА В КАВАРНЕНСКО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди