изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:16 EET
Томислав Дончев ще води листата на ГЕРБ за евроизборите    
Политика Томислав Дончев ще е водачът на листата на ГЕРБ за европейските избори, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред български журналисти в Дъблин, съобщи “Фокус”.

„Томислав е продукт на партията, доказан професионалист и с безупречна репутация. Познава в детайли функционирането на европейските институции и управлението на европейските средства”, каза Бойко Борисов.

"Не можем най-добрите си кадри да ги изпратим всичките в Брюксел. Това е важно, но трябва да успеем да ги разпределим, така че да остане достатъчно силен екип и в България. Сегашните ни депутати Андрей Ковачев, Мария Неделчева, Моника Панайотова – също получават от всякъде много номинации", коментира бившият премиер.

Паралелно с това, за радост, в ГЕРБ има много добри експерти, такива като Лили Павлова, Ивелина Василева, така че ще помислим накрая, с Изпълнителната комисия, да бъдат подредени по начина, по който са номинирани, а и съответно - да не оголим българския парламент. Защото на ГЕРБ й предстои битка, парламентарна, не само в Европа, но и надяваме се при предсрочни избори, вътре в парламента", каза Бойко Борисов.

"Социална Европа е факт, благодарение на дясноцентристкото управление. Виждате във Франция - един подобен експеримент до какво доведе страната, и като одобрение на президента и съответно като макроикономическа рамка. Близо два трилиона е дългът на тази страна. Така че на социалистите им е много лесно да хвърлят популистки изказвания, видите ли колко би могло да бъде хубаво. Ние, за светло комунистическо бъдеще, сме слушали в България много години, десетилетия наред. Безразборното харчене на пари, без да има гарантиран растеж, не може да доведе никоя страна, и като цяло Европа до успех", заяви лидерът на ГЕРБ.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Томислав Дончев ще води листата на ГЕРБ за евроизборите | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди