изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:28 EET
Динев изхвърли кума на Стоичков и разкри: Узунов карал феновете да свалят Орешарски!    
Спорт Ръководството на Локомотив (Пловдив) освобождава с днешна дата - 7 март 2014 година, административния директор Атанас Узунов от заеманата от него длъжност в клуба. Основният мотив за решението на боса Константин Динев е, че кумът на Христо Стоичков е използвал феновете на "смърфовете" в протестните действия по свалянето на правителството на Пламен Орешарски.

Мотивите за това решение са:

- Г-н Узунов използва служебното си положение в Локомотив за влияние върху привържениците на клуба и те да участват в политически акции срещу законно избраното правителство на Република България.

- Ние като спортен клуб не искаме името на Локомотив (Пловдив) да бъде замесвано в политическа дейност от политически ангажирано лице, каквото е Атанас Узунов.

- Разграничаваме се от Атанас Узунов, защото той се занимава с политика и според нас влияе на част от привържениците, а клубът не иска друга битка, освен тази на спортния терен.

- Видно е, че при сегашната законно избрана власт животът в държавата се подобрява. Не сме против властта и искаме името на клуба да бъде свързано само със спорт и да сме встрани от политическите борби.

- Предстоят ни тежки битки на футболния терен и вярваме, че отборът и привържениците ще бъдем единни в името на доброто бъдеще на клуб с традиции, какъвто е Локомотив (Пд).

- Оттук нататък ръководството се ангажира с назначения на позиции за работа в клуба на хора, свързани с идеята Локомотив. Вярваме, че така ще бъде напълно прозрачна дейността на любимия ни клуб.  http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Динев изхвърли кума на Стоичков и разкри: Узунов карал феновете да свалят Орешарски! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди