изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:56 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 7 – 13 март 2014 г.    
Времето

В петък ще има променлива облачност, без съществени валежи. Вятърът постепенно ще се усилва от североизток и след обед по Черноморието ще е умерен до засилен. Минимални температури – между 4 и 9 градуса, максимални – 9 – 14, по Черноморието – 7-12 градуса.


VERONICA ZEMANOVA 1015Christina Noelle Germany [November 2013]Khloe Terae Africa [June 2013]2012 07 Irina Loginovskaya Ukraina




Още от нощта срещу събота с умерен до силен вятър от север-североизток ще започне да нахлува по-студен въздух. През почивните дни и началото на седмицата ще бъде облачно, с валежи на много места – през първия ден предимно от дъжд, в последствие на повечето места от сняг, само по Южното Черноморие ще останат смесени - от дъжд и сняг. Относително по-големи по количество и интензивност валежи се очакват в понеделник и вторник. Температурите няма да имат добре изразен денонощен ход и ще се понижават – в събота на повечето места ще са между 3 и 8 градуса, в понеделник и вторник ще спаднат до минус 1,+4.

В сряда и четвъртък ще остане предимно облачно, без съществени валежи. Северният вятър ще отслабне, по Черноморието ще остане до умерен. Минималните температури слабо ще се понижат, а максималните слабо ще се повишат.

Вълнението на морето при усилване на вятъра ще нарасне до 3 бала, по Южното крайбрежие до 4. До края на периода температурата на морската вода ще се понижи до 4-6 градуса.

 

Деж. синоптик: Мирослав Петров

Национален институт по метеорология

и хидрология при БАН - филиал Варна

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 7 – 13 март 2014 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.44 секунди