изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:19 EEST
БИЗНЕСМЕН ДАРИ 5 000 ЕВРО ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА АЛЕКС    
ОбществоБизнесменът Александър Врабчев от София дари 5 000 евро за лечението на 7-годишната Александра Маркова от Добрич в клиника в Полша.


Волята на дарителя е средствата да бъдат изразходвани за втори курс на лечение. Антон Врабчев помага за втори път на Алекс. Преди време той подпомогна закупуването на количка и позициониращ стол. „Изключително съм благодарна на г-н Врабчев за поредния дарителски жест! Благодаря му, че дава шанс на детето ми за по-добър живот, а на семейството ми – надежда, че Алекс ще се излекува”, сподели майката на Александра Стела Илиева.
Средствата за първия курс на лечение в клиника „Мечта” в град Голдап вече са набрани. 3-седмичната рехабилитация и престоят в лечебното заведение ще струват 4 250 евро. Вече е определена и датата, на която Алекс трябва да постъпи в клиниката – 4 май. След първия курс на лечение трябва да бъде направена почивка от около месец, сподели Стела Илиева.  Тя обясни в какво се състои лечението в полската клиника: "Става дума за 6-часова работа с децата всеки ден, включваща различни видове рехабилитация. Отделно има езда, водолечение, музикотерапия, монтесоритерапия и работа на локомат - робот, който приучава децата към определени движения”.

Сметката, по която се набират средства за лечението на Алекс, е:
Банкова сметка: IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740, в евро BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич. Титуляр -Александра Маркова


 


Сходни връзки

БИЗНЕСМЕН ДАРИ 5 000 ЕВРО ЗА ЛЕЧЕНИЕТО НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.41 секунди