изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:43 EEST
Любовен хороскоп за 10-16 март 2014    
Хороскоп Още от понеделник позицията на Сатурн и Меркурий може да ви накара да се почувствате малко несигурни в любовта. В края на седмицата малките недоразумения трябва да бъдат изгладени. Ето какво да очаквате в любовта.

Овен

За тези от вас, които нямат партньор до себе си, но имат интерес към някого, през тази седмица е възможно да попаднат в интимна ситуация, в която ще искат да разкрият чувствата си. Не бързайте, защото най-вероятно се усещате и леко несигурни за това как да постъпите, затова изчакайте до петък. Ако имате половинка до себе си, седмицата се очертава да бъде романтична за вас.

Телец

Ще ви бъде трудно да балансирате между това да сте на 100% продуктивни в работата и да обръщате внимание на половинката си. Нещо, което може да накара партньора ви да почувства несигурност. Тези от вас, които до момента са имали някакъв флирт, много е възможно тази седмица да сложите край на тези взаимоотношения.

Близнаци

През тази седмица Марс все още стои ретрограден по отношение на романтиката в живота наБлизнаците. Но в петък се усилва връзката между Марс и Меркурий и за вас ще се отвори възможност за диалог с интересен човек. Не бива да се притеснявате, че връзките в този момент не се развиват толкова бързо, колкото на вас ви се иска. На този етап връзката между вас и обекта на вашите желания е по-скоро платоническа.

Рак

Възможно е във вторник да имате сериозен разговор с половинката си. Разговорът няма да е приятен и най-вероятно засяга финансови отношения или вашия сексуален живот. Контролирайте емоциите си, защото това може да влоши взаимоотношенията ви.

Лъв

През тази седмица повече ще ви вълнуват въпроси свързани с битовизма, като местене в ново жилище или разрешаване на стар семеен проблем. Повече от всякога ще се нуждаете от подкрепата на половинката ви, но дали ще я получите? Не поставяйте ултиматуми и не разрешавайте и на вас да ви бъдат поставяни някакви ограничения.

Дева

Трудна седмица за някои от представителите на зодия Дева. Малцина са щастливците, които ще плават във водите на любовта. Предстои ви обсъждане на важен въпрос между вас и половинката ви. Важно е как ще комуникирате помежду си. И все пак има надежда нещата да се запазят спокойни. Ако нямате половинка до себе си, бъдете малко по-търпеливи и се огледайте за някой в близкото ви обкръжение.

Везни

През тази седмица в центъра на вашето внимание ще бъде обсъждането на романтиката във вашата връзка. Възможно е да останете леко разочаровани от разговора. Общувайте повече помежду си и дайте свобода на фантазията си, това ще събуди любовта в отношенията ви. Ако нямате половинка до себе си, през почивните дни се отдайте на забавления, защото има шанс да срещнете интересна персона.

Скорпион

В четвъртък Слънцето влиза в сектора на любовта. Сега е момента да разгърнете вашия потенциал, защото ще се чувствате повече от уверени да докажете любовта си. Не само това, но и половинката ви ще ви дари с любов.

Стрелец

Стрелците напоследък са загърбили социалния живот. Не само тези, които имат партньор, но и самотните Стрелци. Помислете за някакво парти през почивните дни или организирайте нещо романтично за вас и половинката ви, за да събудите малко връзката си.

Козирог

През тази седмица както вие, така и половинката ви ще бъдете концентрирани върху работата си и страничните си занимания, а романтика почти няма да има. Ако нямате половинка до себе си, през тази седмица може да имате шанс да я срещнете, но ако бъдете по-комуникативни.

Водолей

През тази седмица доверието между вас и половинката ви ще се затвърди. Ще усещате подкрепата на партньора, а разположението на Луната в сряда и четвъртък ще ви подтикне към повече романтика.

Риби

Ако скоро сте срещнали някой интересен човек, то вашите романтични перспективи могат да се превърнат в нещо повече. Ако имате половинка, някаква ситуация може да бъде показател за истинността на връзката ви.

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Любовен хороскоп за 10-16 март 2014 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди