изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:17 EET
Потресаваща история за жена с дете от бащата на съпруга си    
Общество Баща и син делили снахата в леглото си. Случаят е разказан пред в. "Вяра" от самата потърпешва - 37-годишна жена от Симитли. Според нея, баща на сина й не е нейният съпруг, а нейният свекър. Сега тя е в процес на развод.

Жената, понасяла семейната гавра, живее изключително мизерно. Синът й е пълнолетен и работи. Освен него, тя има и дъщеря, която в момента е в изправителен дом. 37-годишната Румяна Кордева търси усилено работа и мечтае да има свой павилион, в който да продава дрехи и обувки, а дъщеря й - цветя.

От социалната служба в Симитли са запознати със случая. "Помагаме с каквото можем. Семейството е социално слабо. Съпругът на Румяна - Георги, е с ТЕЛК решение и получава месечни добавки. С децата пък работят служители от Отдела за закрила на детето". Това заяви Живка Янкова от социалните служби.

От отдела за закрила на детето казаха, че за непълнолетното дете е предприета мярка за закрила. Експертът Стефанка Ангелова отказа повече информация.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Потресаваща история за жена с дете от бащата на съпруга си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди