изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:01 EEST
СПЕШНО ЗАПЪЛВАТ ЗЕЙНАЛИ ДУПКИ ПО УЛИЦИТЕ    
Новини

Предстои тази седмица да бъде сформирана комисия от представители на община Добрич и „ВиК“, която да направи оглед на дупките по улиците в града след зимата. Целта е да се направи анализ кои от нарушенията на пътната настилка са следствие на ВиК-аварии и да се прецени какви са ангажиментите на общината по изкъпване на улиците, коментира кметът на Добрич Детелина Николова.



Заместникът й арх. Пламен Ганчев съобщи, че докато приключат процедурите за избор на изпълнители и започне изкърпването на улиците в града, общината е предприела запълване на най-големите дупки с фрезован асфалт. Това вече е направено в участъци по булевард "3 март" и ул. "25 септември", както и до Хуманитарна гимназия. Два пъти седмично специалисти от общината извършват огледи на местата, където има нужда от такова спешно запълване на дупките.

На 27 март изтича последният срок за подаване на оферти за избор на изпълнител за ремонтите дейности по улиците в града, заложени в Програмата за капиталови разходи.

Успоредно с това, се извършва ремонт и на уличното осветление. Оказало се, че има проблеми с изключването на цели линии по бул.“3 март“, улиците „25 септември“, „Батовска“ и др. Там се е наложило авариралите подземни връзки да се подменят с въздушни. НДТ

 


Сходни връзки

СПЕШНО ЗАПЪЛВАТ ЗЕЙНАЛИ ДУПКИ ПО УЛИЦИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди