изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:49 EEST
ПРОДЪЛЖАВА РЕМОНТЪТ В ГРАДСКИЯ ПАРК    
НовиниОбщина Добрич продължава дейностите по реконструкция на Градски парк „Свети Георги“, които се изпълняват по график в зависимост от атмосферните условия. Проектът е на стойност 5 милиона лева и се финансира от Оперативна програма „Регионално развитие“.

Изградени са езерата, островите и Леденото езеро в частта бетонови работи. Освен това са изградени конструкциите на всички мостове с изключение на мост 7. Приключиха и строителните работи по подземната инфраструктура – ел., ВиК и поливна система. Започна полагането на бетонова настилка по алеите в частта на Младежката танцова площадка. Вече са оформени част от плочите около комплекс „Лебед“.  Там те ще образуват декоративни елементи, напомнящи черга. В същото време върви и бетонирането на алеята, успоредна на бул."25 септември" - от розариума до паметника на загиналите във войните добруджанци. Пристигнаха и първите доставки от декоративни дървета – 200 дървета и над 2000 храсти, които при подходящо време ще бъдат засадени. Предвид продължаващите ремонтни дейности Община Добрич призовава гражданите да бъдат толерантни и търпеливи.   
 


Сходни връзки

ПРОДЪЛЖАВА РЕМОНТЪТ В ГРАДСКИЯ ПАРК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди