изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:30 EEST
В Дупница мълчат за убийството на гарда на Галеви    
НовиниНикой в Дупница не смее да говори публично за мелето в местния клуб "Колата", довел до смъртта на гарда на братя Галеви Николай Радев-Отвертката. Един-единствен човек, аптекарка, която стопанисва дрогерия до заведението, каза, че Николай е бил добро момче, спортист и не е пиел. Всички останали, с които БЛИЦ се срещна в града, или твърдяха, че не го познават, или под сурдинка, но не и пред камера, твърдяха, че си е заслужавал смъртта.

"Николай не пиеше, но се биеше. Що семейства пропищяха заради него, не е за разказване", казаха местни кибици в близост до заведението. Те обаче категорично отказаха да застанат с имената и лицата си пред камерата на БЛИЦ TV.

Днес заведението, превърнало се в лобно място на Николай, беше затворено. Персоналът изхвърли куп стъкла и счупени мебели. Полицията обаче беше приключила работата си на местопрестъплението още до обед, видя БЛИЦ.

"Махнете се оттук. Няма да снимате, забранявам! Нищо няма да ви кажа за снощи", разкрещя се срещу журналистите управителката на "Колата".

Според първоначалната информация никой от присъстващите в заведението не се е притекъл на помощ на гарда на братя Галеви, тъй като Отвертката често се забърквал в скандали за момичета.

Надежда НЕНОВА, Огнян СТОЕНЕЛОВ
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

В Дупница мълчат за убийството на гарда на Галеви | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди