изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:31 EEST
5 млади таланти продължават в "Големите надежди" /ВИДЕО/    
Култура

Ерика Адамс от Пловдив, Едит Бялкова от Малко Търново, гаражната банда Little Stars от Добрич, Радослав Димитров от Аксаково и Радко Петков от Троян са първите млади таланти, класирали се до четвъртфинал



Първитe пет големи надежди на най-новото шоу на Нова ТВ "Глолемите надежди" вече са известни.

Това са Ерика Адамс от Пловдив, Едит Бялкова от Малко Търново, гаражната банда Little Stars от Добрич, Радослав Димитров от Аксаково и Радко Петков от Троян.

Tе събраха най-много зрителски гласове и заслужиха своето място на четвъртфиналите.

"Много обичам да правя добро и да дарявам”, признава родената в Колорадо 10-годишна Ерика, която изпълни песента на Марая Кери Any time you need a friend.



Момиченцето от Пловдив вече има благотворителен концерт за гърба си – тя успява да напълни залата на Пловдивския театър, а събраните 9600 лв. дарява на детска онкохематология към УМБАЛ „Св. Георги".


Другата малка дама в топ 5 в първия концерт на живо бе малката Едит от Малко Търново, която се представи с песента на Поли Генова „На инат“. Макар уроците й по пеене да се броят на пръсти, тя вдигна публиката на крака.



Това успя да направи и 10-годишният Радослав Димитров, който впечатли дори самия Звезди от „Ахат“.

Рокаджията, който бе сред публиката, сподели, че е виждал малчугана на фестивал миналата година, но от тогава до сега е израстнал още повече.





Другото момче, което намери своето място сред топ 5, бе Радко Петков с изпълнение на Ain’t nо sunshine. Въпреки упоритите опити на водещия Драго Симеонов да разбере коя е магическата храна, която е ял преди изпълнението си, той отказа да признае.

Многократно извън сцената малчуганът споделяше: „Не съм ли ял, не мога да пея“.

И накрая, но не на последно място, „Революция Z” превзе сцената на „Големите надежди“.





Гаражната рок банда Little Stars доказа с изпълнението си, че трябва да се прекръсти на Big Stars, а Любо им пожела след гаража да превземат пълни зали и дори стадиони.

Можете да гледате видеа на "Големите надежди" на България във Vbox7.com и в "Нова плей".

Правилата
Водещият на шоуто за талантливи деца „Големите надежди”  Драго Симеонов обяви правилата на формата в първите минути от предаването. В продължение на 12 седмици, всяка сряда, ще бъдат представяни по 10 от малките таланти. От тях зрителите на Нова ТВ ще определят петте най-добри изпълнители на вечерта, които ще продължат на „четвъртфинала” на „Големите надежди”.

Журито и бендът
Певците Веселин Маринов, Любо Киров и Дивна са звездните коментатори. Тримата няма да бъдат жури в истинския смисъл на думата – тяхната задача е да коментират, да поощряват и да помагат на младите таланти. Единствено зрителите ще бъдат тези, които ще определят кои деца заслужават да продължат напред в шоуто.  Част от страхотния бенд на шоуто са Милица, Ева, Ралица и Драго от една от най-обичаните български формации „Фамилия Тоника”. Музикален продуцент на шоуто пък е Дони.

Генералната репетиция

Бляскавата сцена на "Големите надежди"

Сцената на "Големите надежди" и подготовката за старта на шоуто

http://www.vesti.bg
 


Сходни връзки

5 млади таланти продължават в "Големите надежди" /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди