изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:26 EEST
Серийният изнасилвач Георги Симов - син на известна лекарка    
Новини Д-р Нели Атанасова е правила постъпки, за да бъде доказано, че 33-годишният й син е невменяем

Видна бургаска лекарка се оказа майка на серийния изнасилвач Георги Симов. Специалистът по вътрешни болести д-р Нели Атанасова от МБАЛ „Черноморска” дори е правила постъпки, за да бъде доказано, че 33-годишният й син е невменяем при едно от многото обвинения срещу него, научи "Флагман" от свой източник. Поради тази причина Симов бил забелязван често през уикендите в Бургас. Десетки сигнали за физически издевателства, 3 досъдебни производства за изнасилване са в богатото досие на младия мъж, пише в. Всеки ден. И макар лустросаният му външен вид с нищо да не издава, че под него се крие маниак, който тормози, пребива и издевателства сексуално над млади момичета, от полицията разкриха, че става въпрос за опасен сериен престъпник.

До момента срещу Симов за заведени три досъдебни производства за изнасилвания, извършени през 2012 г., 2013 г. и 2014 г. Последният случай е съвсем пресен, от 27 февруари. Тогава Георги прави пореден опит за сексуално престъпление с млада жена в известно нощно заведение в идеалния център на София. След като я издърпва на усамотено място, той започва да се гаври с нея.

Макар да не успява да извърши интимен контакт с жертвата, тъй като на помощ са се притекли случайни очевидци, извергът нанася тежък побой на момичето и побягва, след като я оставя да лежи окървавена на земята. Жената е освидетелствана с рани от душене по врата и с тежък удар по главата.

След като по случая се разшумя, към медиите и органите на реда заваляха десетки сигнали от негови бивши интимни приятелки. Те могат да докажат многобройни травми, които биячът им е нанесъл, като счупвания на ръце и пръсти, извършени от него по време на връзките им.

Към настоящия момент Георги Симов е с мярка за неотклонение „задържане под стража“, наложена от Софийски градски съд на заседание от 7 март, в следствие на престъплението от 27 февруари. Макар да е в ареста, близките на жертвите са разтревожени, че досега той е бил необезпокоявано на свобода, въпреки досъдебните производства за изнасилване.   http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Серийният изнасилвач Георги Симов - син на известна лекарка | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди