изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:04 EEST
Бойко Борисов с виц за размерите на Фидосова и имотите на Цветанов    
Новини Някой ако очаква, че ще кажа лошо за МВР, това няма да се случи. Стават и такива работи. Това заяви по повод трагедията в Лясковец лидерът на ГЕРБ и бивш главен секретар на МВР Бойко Борисов в предаването „Тази събота” на bTV. Той коментира всички актуални събития, като не пропусна шанса да разкаже и виц.

Трябвало е да има реакция и е трябвало да се подходи са повече внимание, смята Борисов за операцията в Лясковец. „В такива случаи навсякъде по света първо се пази животът на гражданите, на полицаите, и едва тогава на този, който стреля”, обясни той.

На въпрос относно срещите на Цветан Цветанов с Делян Пеевски Борисов отговори, че се обръща прекалено внимание на несъществени неща, вместо на важните процеси в страната. „Сега от това, което се случва, вече считам, че щетите започват да стават непоправими”, заяви той. Той определи новините относно това с кой се среща като „жълтении”. „Повече ние няма да се срещаме. Каквото и да иска, повече няма да се срещаме. Ако иска среща – на площада, да дойдат всички медии”, допълни той.

„Раздават се поголовно пари”, каза бившият премиер и посочи, че добавките за пенсионерите преди Великден се раздават предизборно. „Това не са пари, изработени от държавата. Това са кредитни пари и ще се плащат с лихвите”, обясни той. „Пенсионната система след няколко години ще изгърми. Хората трябва да знаят, че когато похарчат 20-30 лв. за Великден, след няколко години може да не получат пенсия”, прогнозира той.

По адрес на новите управляващи Борисов каза: „Те една лъжа я поварят хиляди пъти – че ГЕРБ бил спрял пенсиите.Точно обратното”.

„Категорично Местан управлява държавата. Вижте списъка на областните управители. Г-н Доган е най-високият пост в държавата. Той действително разпределя всичко”, заяви Борисов.

„Не искам да печеля избори на всяка цена. Не искам и да ставам премиер на всяка цена”, увери той. „Всеки, тръгнал да прави партия, иска да постигне резултатите, които съм постигал аз. Аз не съм като тях, когато са победени на избори – както на последните избори, да си приписвам победа”, добави той.

Във връзка с програмата „Растеж и устойчиво развитие на регионите” той каза: „Тези 500 млн. трябваше да бъдат дадени за кофинансиране и от Брюксел щяхме да получим още 2 млрд. европейско съфинансиране. Те не го направиха, за да могат да си ги разпределят както искат. Столицата не е на ГЕРБ, нищо че председател на Общинския съвет и кметът е от ГЕРБ”.

Борисов обвини БСП за провала на проектите „Белене”, „Бургас-Александруполис”, „Южен поток”. „Южен поток” – един добър проект за България, те си дадоха едни 200 млн., които ще се изхарчат”. На въпроса за какво ще се изхарчат, той отговори: „Ще минат месеци, когато се върне ГЕРБ на власт, ще има още дела в прокуратурата”.

По отношение на отцепилите се депутати той каза: „Хората, които твърдят, че подкрепят партията на Бареков, гласуват под строй с БСП и ДПС”.

Бойко Борисов обясни още, че в къщата в кв. „Бояна”, за която се разшумя напоследък, е бил само три път през лятото, когато собствената му къща в Банкя беше обсадена от политически противници. „Там никой не живее”, каза той. По думите му, би трябвало договорът за наем вече да е прекратен, тъй като на партията вече не й трябвал. Борисов увери, че вътре не е имало „никакви екстри – нито джакузи, нито баня”. „Не ги познавам собствениците, не съм се срещал с тях”, допълни той.

Наемът бил плащан с пари от партийната каса. „Дали ще ги давам за билбордове, за медии или за черен PR, това е работа на Изпълнителната комисия”, каза лидерът на ГЕРБ и добави: „Ще видите, че ще стане като с „Авиоотряд 28”.

Борисов се зачуди защо неговият бивш добър приятел Росен Петров се разпознал като герой от вица, че „никой няма да го води за носа”. „Самият негов началник партиен казваше, че неговият вътрешен министър никой няма да го води за носа”, уточни той относно партията на Николай Бареков „България без цензура”.

Той самият заяви, че не се притеснява от политически вицове за партията си и дори сам разказа един такъв: „След години водят деца в музея на ГЕРБ. Гледат една малка могила и питат: „Кой е това?”. Отговарят им: „Бойко Борисов – основателят на ГЕРБ”. Продължават разходката си и виждат друга, още по-голяма могила. Питат: „Кой е това, щом могилата на Бойко Борисов е по-малка?”. Отговарят им: „На Искра Фидосова”. „А могилата на Цветан Цветанов къде е?”, питали пак децата. „Той е приписал могилата на тъща си”.

„На кино сме ходили заедно”, каза той за Росен Петров. „За бивши приятели, за бивши хора, с които съм работил, никога не бих си изкълчил езика да кажа нещо лошо”, допълни той.

По отношение на останалите политически лидери Борисов коментира: „Първанов е съвсем различна класа. Два мандата президент не се печелят лесно”. Станишев пък сигурни му завиждал, защото всеки път го побеждавал на изборите. „И ще видите на тези избори ако спечели, каква еуфория ще бъде”, добави той.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бойко Борисов с виц за размерите на Фидосова и имотите на Цветанов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди