изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:24 EEST
Фрази, с които незабавно ще привлечете мъжкото внимание    
Любопитно Казват, че действията са най-важното нещо в отношенията между хората и най-вече в любовта. Да покажеш на някого чрез действията и поведението си колко много го обичаш означава много. Но защо пренебрегваме думите? Те понякога са толкова силни, че могат да ни накарат за миг да грейнем от щастие или да се сринем до земята!

Мъжкото его е нещо, за което изследователите и психолозите пишат от векове. То е символ на мъжество, на силата на един мъж. Чрез думите си жената е способна понякога да направи чудеса. Затова, дами, не спестявайте похвалите към половинките си! Отправяйте ги смело всеки път, когато любимият ви ги заслужава!

Ето кои са фразите, които винаги привличат вниманието на мъжете:

„Истински се гордея с теб!“

Няма мъж, който да отрече, че подобно признание му е безразлично. Нима всички не правим нещо с една-едничка цел – да зарадваме себе си и близките си? Когато човекът до вас заслужава такова признание, дайте му го – ще скрепите отношенията си още по-здраво по този начин.

„Имам „промеждутък“ към 22ч!“

Флиртът, дори между съпрузи, е незаменим похват за поддържане на искрата. Тук не става дума за похвална фраза, а за фраза-метод, който ще ви помогне да запазите близостта си, въпреки годините заедно.

„Благодаря ти!“

Без значение какво друго се случва във връзката ви, без значение колко и какви проблеми имате, най-простичкото „благодаря“ е в състояние да поправи счупеното. Изразът на благодарност към другия е нещо, което никога не бива да се забравя и пренебрегва.

„Вино барът. 20 ч. Ще те чакам там!“

Спонтанността е другият мощен крепител на една връзка. Интересът на мъжа винаги е обвързан с женската загадъчност. По природа жените са мистериозни и това предизвиква интереса на мъжката половина. Страстта, която е мистерия и стремежът тя да бъде разгадана и овладяна за мъжете означава много. Спонтанността ще ви помогне да заздравите стабилността на връзката си.

„Струва ми се, че онази те заглеждаше!“

Да отбележите, че някоя жена е обърнала внимание на половинката ви винаги гъделичка егото на мъжа. Разбира се, постоянното натякване и дебнене на всички жени, поглеждащи мъжа ви може и да влоши отношенията ви, затова внимавайте!

„Колежката ми не спира да повтаря колко харесва обиците, които ти ми подари!“

Изборът на подаръци, и особено бижута, за много мъже е истински ад! Те никога не са сигурни дали са направили правилния избор и дали ще ви зарадват истински. Най-често търсят мнение на приятелките ви или на продавачката. Да им направите комплимент за избора – това означава пълен триумф за тях!

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

Фрази, с които незабавно ще привлечете мъжкото внимание | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди