изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:51 EEST
Бербатов герой, издърпа Монако до победа    
Спорт Българският нападател Димитър Бербатов направи поредния си силен мач за Монако и беше с основна заслуга за победата на “монегаските” с 3:2 като гост на Олимпик (Лион) в мач от 28 кръг на френската Лига 1.

След като преди седмица Бербо вкара гол и спечели дузпа за успеха с 2:1 над Сошо, сега българският нападател отново започна титуляр и се отличи с гол и две асистенции. Нападателят на “хлапетата” Бафетимби Гомис се появи в игра като резерва за своя мач № 300 в Лига 1.
 
Още в 4-ата минута Бербатов овладя центриране в наказателното поле и върна назад към Валер Жермен, който прати топката във вратата на Антони Лопес. В 27-ата минута Жермен центрира отляво, топката се удари в крака на българина и попадна в Хамес Родригес и колумбиецът се разписа на празна врата. При положението Бербо беше в положение на засада. В 32-ата минута Джими Бриан върна едно попадение за домакините.
 
Шест минути след почивката Димитър Бербатов увенча с гол добрата си игра в мача. В положение на засада, която не беше маркирана, българинът получи извеждащ пас от Хамес Родригес, напредна към наказателото поле и би покрай излезлия да го пресрещне вратар на домакините. В 78-ата минута Бриан отново се разписа за Олимпик (Лион). Той получи топката от Бакари Коне, който изпревари вратаря Субашич в борба за висока топка.
 
С този успех Монако увеличи на 9 точки аванса си пред третия в класирането Лил. “Монегаските” изостават на пет точки от шампиона ПСЖ, който мач по-малко. Второто място в Лига 1 дава право на директно класиране за груповата фаза на Шампионската лига. Олимпик (Лион) е пети с 45 точки, на 17 зад Монако, но само на три от четвъртия Сент Етиен.   http://www.blitz.bg

МАЧОВЕТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ДНЕС И ПРОГНОЗИТЕ НА ФЕНКИТЕ ЗА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД-ЛИВЪРПУЛ

 


Сходни връзки

Бербатов герой, издърпа Монако до победа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди