изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:12 EEST
"Атака" е "за" признаване на референдума в Крим и против санкции за Русия    
Политика Парламентарната група на "Атака" внесе в деловодството на Народното събрание проект за решение за признаването на референдума в Крим и резултатите от него. Националистите настояват също парламентът да се обяви против налагането на санкции на Русия от страна на ЕС.

"Атака" иска и извънредно заседание на парламента, на което да бъдат разгледани декларациите на парламентарните партии за Украйна и проекторешенията.

Мотивът, с който партията на Волен Сидеров защитава легитимността на референдума в Крим, е "безспорния факт, че етническите българи в Крим не само подкрепят провеждането на референдума, а и в огромната си част гласуват за присъединяването към Руската федерация".

"Българското Народно събрание ще следва да се съобрази с тяхната воля и с изразяваните от тях опасения за техния живот, чест и имущество от страна на новата власт в Киев", посочват от „Атака” в прессъобщение до медиите.

Според "Атака" България, като страна от ЕС, участваща във взимането на решения, следва по категоричен начин да се обяви против евентуално решение за каквито и да е санкции срещу Руската федерация.

"Такова решение би било във вреда както на ЕС и страните, участващи в него, така и на Руската федерация и с нищо няма да допринесе за мира и стабилността в Европа. Икономическите последици за България във връзка с доставките на руски газ са загуби от около 2 млрд. лева годишно, а 400 млн. ще бъдат загубите в туризма. Участието на България в санкции срещу руската страна би било изключително тежък удар срещу българския национален интерес и не бива да се допуска по никакъв начин", смятат от "Атака".
http://btvnews.bg/
 


Сходни връзки

"Атака" е "за" признаване на референдума в Крим и против санкции за Русия | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди