изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:12 EET
РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ ПРЕВЗЕХА ЦИРК ИВАНОВ    
Култура С концерт на 18 март от 19.30 часа във Велико Търново стартира национално 9-месечно турне на Румънеца и Енчев и цирк Иванов. Популярните изпълнители се заканват да направят невиждано досега шоу и истинска забава за деца и възрастни. Рапърите ще изпеят най-популярните си парчета, като песните са специално подбрани, за да паснат на детската аудитория, а невероятните артисти на цирк Иванов обещават да превърнат Румънеца и Енчев в щрауси, както и да изненадат публиката с много смях и екзотични животни.

“Това не е просто концерт в цирк, това е съвместен спектакъл между две невероятни изкуства - музикалното и цирковото, така че всички деца могат спокойно да доведат родителите си”, разказва Енчев. “Много си паснахме с африканския таралеж Тина. Тя е много секси, не ме занимава с глупости, не говори много – просто перфектната жена”, добавя в типичния си шеговит стил Румънеца.
Освен невероятните артисти и животни от цирк Иванов в шоуто ще участват талантливи деца от Търново, както и красивата певица Мариета. Концертът е със специален сценарий, костюми и мултимедия, както и послание насочено към децата и тържествен финал, в който всички деца, заедно с Румънеца и Енчев, ще закрият концерта с песен.
Турнето ще продължи до Коледа, когато артистите предвиждат заключителен спектакъл. Билети могат да бъдат закупени на касата на цирка. НДТ


 


Сходни връзки

РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ ПРЕВЗЕХА ЦИРК ИВАНОВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди