изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:05 EET
БЪЛГАРСКИ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР НАГРАДИ АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА    
СпортPN 025-14 19.03.2014 СОФИЯ: Български спортен тотализатор награди Александра Жекова - най-отличилият се български състезател на зимните олимпийски игри „Сочи 2014”.  Александра Жекова стана първата носителка на златната детелина на късмета на Българския спортен тотализатор.Сноубордистката ни  е първият носител на златната детелина на късмета

Български спортен тотализатор награди Александра Жекова - най-отличилият се български състезател на зимните олимпийски игри „Сочи 2014”. Норайр Нурикян, председател на Управителния съвет на Български спортен тотализатор, лично поздрави спортистката за отличните резултати за постигнатото пето място в дисциплината сноубордкрос и й връчи наградата - картина на талантливия български художник Павел Митков и специална златна детелина на късмета. Така Александра Жекова стана първата носителка на златната детелина на късмета на Българския спортен тотализатор. Специалното отличие беше връчено и на нейния треньор – Виктор Жеков, като от негово име наградата взе Сани Жекова.

„Поздравявам Сани Жекова за постиженията й и дано има още много успехи и победи в спортната кариера”, пожела г-н Нурикян на състезателката ни.

„Благодаря на Български спортен тотализатор за наградата, благодаря за подкрепата им и за всичко, което правят за спорта”, каза развълнуваната Сани Жекова и  веднага си сложи детелината на късмета.

 Детелината е символ на БСТ, но от днес ние ще подаряваме златна детелина на видни наши спортисти и спортни надежди, с пожелание за вяра в себе си, надежда за победа и любов към спорта. С този жест ние им даваме символа на нашата подкрепа и им пожелаваме да им носи късмет”, поясни Норайр Нурикян.  Основната мисия и цел на БСТ е да подкрепя развитието на българския спорт.  През 2013 година БСТ е превел към Министерството на младежта и спорта 26 938 000 лева за спорт. От тотализатора обаче изработват златната детелина на късмета като още един знак за подкрепа за спорта.

Събитието уважиха много спортни деятели, видни спортисти и представители на Министерство на младежта и спорта.

 


Сходни връзки

БЪЛГАРСКИ СПОРТЕН ТОТАЛИЗАТОР НАГРАДИ АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди