изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 13:54 EEST
Турски социолог застреля 6 души и се самоуби    
По светаСоциолог застреля шестима колеги в офис на Статистическия институт в турската провинция Карс край границата с Армения и след това си тегли куршума. Има един ранен, но състоянието му не е тежко.

Стрелецът - Вейси Ерим, бил уволнен наскоро от института след проведено вътрешно разследване. Едната версия на полицията е, че мъжът стрелял, воден от мъст. Другата е, че убийството било свързано с професионален спор, уточнява агенция Ройтерс.

Въоръжен с пистолет "Глок", социологът влязъл в сградата и стрелял срещу директора Мехмет Толон и още 40 служители на институцията. Мъжът взел за заложници своите колеги, преди да ги убие. Полицията все още разследва дали оръжието на убийството е било законно притежавано.

"Вейси Ерим е имал психологични проблеми и е бил лекуван. Този ужасен инцидент няма никаква връзка с тероризъм", побърза да успокои губернаторът на провинцията Еюп Тепе.

Полицията проверила сградата след атаката, тъй като според други информации има много пострадали хора. Очакванията са ранените да се увеличават, както и че броят на убитите може да нарасне. Служители от специалните части бяха изпратени незабавно на местопрестъплението, след като полицията е уведомила за ситуацията със заложниците. Шестимата обаче били убити, преди униформените да са пристигнали на мястото на инцидента, съобщава в. "Хюриет".  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Турски социолог застреля 6 души и се самоуби | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди