изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 10:29 EEST
Путин разпореди: Увеличете двойно пенсиите на жителите на Крим    
По света Руският президент Владимир Путин тръгна да доказва на хората от Крим, че са с еднакъв статут с руснаците във федерацията. „Пенсиите на жителите на Крим трябва да се увеличат двойно, за да достигнат тези в Русия", заяви той.

Заповедта беше дадена пряко от държавния глава на министъра на труда Максим Топилин, информира ИТАР - ТАСС. "Всички граждани в Русия трябва да бъдат поставени в еднакви условия. Как ще го направите, си е ваша работа. Заедно с депутатите го обсъдете и го направете. И не се бавете и го свършете възможно най-бързо", заявил Путин на Топилин.

По-рано шефът на Кримската банка Николай Барилюк заяви, че хората ще получават пенсиите, без да има закъснение. Той гарантира, че ще бъдат изплатени и стипендиите на учащите и заплатите на държавните служители.

По мнението на кмета на Севастопол Алексей Чалого плащанията за възраст и работните възнаграждения е първият проблем, с който се сблъскват Крим и Севастопол. Друга трудност след анексирането според него е изваждането на нови паспорти.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Путин разпореди: Увеличете двойно пенсиите на жителите на Крим | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди