изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:10 EEST
Намериха останки до Австралия, може да са на мистериозния Боинг    
По светаВ Индийския океан до бреговете на Австралия са забелязани два предмета, които могат да принадлежат на мистериозно изчезналия самолет на Malaysia Airlines. Останките са заснети от сателит. Това съобщи АФП, позовавайки се на австралийския премиер Тони Абът.

В момента към района по спешност са изпратени самолети, участващи в издирвателната операция. Абът също уточни, че предположенията за това, че става дума за останките на малайзийския самолет, засега не са потвърдени.

По-рано бе съобщена информация, че служители на спасителните служби на Виетнам са открили детайли на Боинга на Malaysia Airlines. По-късно американските служби, участващи в операцията в района на Южнокитайско море, опровергаха информацията, че намерените останки са на изчезналия самолет.

Вчера обаче американската компания Freescale Semiconductor, изпълняваща секретни, военни поръчки за правителството на САЩ, потвърди, че на борда на изчезналия Боинг е имало нейни служители. Сътрудниците на фирмата са се занимавали с производството на чипове, полупроводници и електронно оборудване.

Американските медии обаче припомнят, че фирмата е била специализирана в разработката на технологии, които са можели да правят самолетите невидими за радарите и дори спекулират, че изчезналите служители са били специалисти именно в тази област.

Нещо повече, според публикации в САЩ само няколко дни преди полета от Куала Лумпур в патентното бюро в Америка постъпва изключително интересна молба за регистриране на изобретение. В нея се описва технология, позволяваща на обектите да станат “невидими”. Твърди се още, че четирима от изобрателите, фигуриращи в молбата за патент, за били на борда на самолета.

Любителите на конспиративни теории припомнят и друго. Собственик на Freescale Semiconductor е инвестиционният фонд Blackstone Group. Същата компания взима на лизинг сградите на Всемирния търговски център в Ню Йорк само месец преди те да бъдат унищожени от терористите. 

Служители на секретна военна фирма от САЩ летели на изчезналия Боинг

Американската компания Freescale Semiconductor, изпълняваща секретни, военни поръчки за правителството на САЩ, потвърди, че на борда на изчезналия Боинг е имало нейни служители. Сътрудниците на фирмата са се занимавали с производството на чипове, полупроводници и електронно оборудване, пише kp.ru, позовавайки се на американски медии. Компанията вече потвърди официално и на сайта си, че нейни представители (12 китайци и 8 малайзиеца) са били на борда на изчезналия самолет.

Американските медии обаче припомнят, че фирмата е била специализирана в разработката на технологии, които са можели да правят самолетите невидими за радарите и дори спекулират, че изчезналите служители са били специалисти именно в тази област.

Нещо повече, според публикации в САЩ само няколко дни преди полета от Куала Лумпур в патентното бюро в Америка постъпва изключително интересна молба за регистриране на изобретение. В нея се описва технология, позволяваща на обектите да станат “невидими”.

Твърди се още, че четирима от изобрателите, фигуриращи в молбата за патент, за били на борда на самолета.

Любителите на конспиративни теории припомнят и друго. Собственик на Freescale Semiconductor е инвестиционният фонд Blackstone Group. Същата компания взима на лизинг сградите на Всемирния търговски център в Ню Йорк само месец преди те да бъдат унищожени от терористите./  http://www.blitz.bg/


 


Сходни връзки

Намериха останки до Австралия, може да са на мистериозния Боинг | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди