изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:08 EEST
Роксана: 20 000 евро е най-големият ми бакшиш!    
Интервюта След излизането си от „Къртицата“ Роксана предизвика буря от коментари. На срещата си с репортер на „ШОУ“ изпълнителката на „Ще ти видя сметката“ не разкри дали чака бебе от съпруга си, но пък не опроверга тази новина. Тя се радва, че е извън Базата, там не е било нейното място. Огорчена е обаче от своя колежка, която смята дори за приятелка – Теди Александрова. Вижте какво още сподели Роксана пред репортер на „ШОУ“:


- Защо реши толкова рано да си тръгнеш от „Къртицата” по собствена воля?
- Това не е моето предаване, там не е моето място. Очаквах, че ще се забавлявам, разочаровах се, тъй като там времето спира. Затвореното пространство ме изплаши и депресира. Животът ти спира тотално. Знаеш кога се съмва и кога се стъмва, и това е всичко…

- Ще те питам в прав текст – бременна ли си и тестът за бременност, който си направи, ли е истинската причина да напуснеш шоуто?
- Решила съм да не говоря на тази тема. Няма да казвам нищо по въпроса…

- Отказа да изядеш скорпионите – това не е ли проява на слабост?
- Не, аз трябва да се гордея с тази си постъпка, защото да изядеш живо същество, независимо какво е… аз не мога да убия мравка. Няма шанс, няма как да се получи. Не се показах като страхливка, това с плъховете го изтърпях. Единственото, което не направих, е да изям скорпионите. Човекът, който ни помагаше да го изядем, така беше хванал скорпиона, че ти започваш да ядеш тялото му, главата и щипките му остават в ръцете на човека. Убивайки го това нещо, в продължение на 5 секунди,

то продължава да живее в устата ти!!!

Дори и човек да убиеш, още десетина секунди живее сърцето му. Така и със скорпиона, с всяка хапка го убиваш. Няма как това нещо да живее в съзнанието ми и да ме кара да се чувствам по-смела – в никакъв случай.

- Ще платиш ли неустойка на продуцентите, след като излезе по собствена воля?
- Категорично не!

- А хонорарът за участието ти ще ти бъде ли изплатен?
- Да, за първи път го казвам това, хонорарът е вече изплатен. Вече всичко е оправено, не дължа нищо на телевизията, в супер приятелски отношения сме. Разбират моето излизане, подкрепят ме и най-хубавото за мен е, че цяла България ме подкрепя.

- Имаш много участия, често пътуваш и в чужбина. Кой е най-големият бакшиш, който си получавала, и българите или чужденците са по-щедри?

- Най-големият ми бакшиш е 20 000 евро. От чужденци обаче.

- Получаваш упреци, че си зарязала сина си на грижите на баща си? Липсва ли ти?
- Първо, народът не може да ме съди за това, защото във всяко второ българско семейство това се случва. Това, че не съм до детето си, ме кара да се чувствам много тъжна и много неспокойна. Баща ми е един прекрасен човек и си го гледа прекрасно. Детето не харесва София и не иска да живее тук, не мога насила да го накарам. Но в никакъв случай не съм го зарязала, помагам финансово, ходя си често…

- Безспорно една от най-големите трагедии в живота ти е смъртта на майка ти. Как събра сили да излезеш и да пееш на концерта на „Гласът на България“ буквално часове след като разбра за случилото се?
- И аз не мога да си го обясня!

Бях под въздействието на много хапчета, инжекции…

Страшното започна след това, по време на концерта не знаех какво се случва. Взехме решение вкъщи, че трябва да продължа напред, беше ми трудно на самата репетиция – тръгвам да пея – и не излиза глас! Но с помощта на Маестрото (Евгени Димитров), даже така се поскарах с него тогава, успях да си стъпя на краката. На самия концерт, в надпреварата, мисля, че има намеса Отгоре. Наистина пях така, както никога досега, не знам дали някога ще изпея тази песен по точно този начин.

- А как почина майка ти?
- Нелепо! Жива, здрава, не боледуваше от нищо, оплакваше се само от глава. Отиде да търси дядо ми, падна върху нея едно дърво и я уби…

- Заговори се, че със съпруга ти Калин сте се разделили, но предвид факта, че той също е тук, присъства на интервюто, май сте си заедно?
- Добре че дойде с мен (смее се). Хората си говорят, каквото си искат. Никога никъде не съм казвала, че сме разделени. Никога не сме се разделяли дори за един час, постоянно сме си заедно, нон-стоп, по 24 часа в денонощието. Нямаме проблеми за момента. Аз съм такъв човек, че ако имаме проблеми или нещо се е случило, ще знае не само цяла България, но сигурно и съседните държави (смее се).

- Не успя да присъстваш на наградите на телевизия „Планета“. Яд ли те е?
- Категорично не! От „Къртицата“ категорично казаха, че няма да ме пуснат за концерта – имахме мисии в Базата.

- Имаш ли си идол от твоите колежки, някоя от която си се учила и харесваш?
- Софи Маринова – единствена и неповторима!

- Защо старата генерация изпълнители често напада по-младите си колежки? В миналия брой на „ШОУ“ Силвия не се изказа ласкаво за Галена – според нея е пробила с порно клипчето, не можела да пее…
- Това е много грозно изказване! Ние освен, че сме някакви популярни личности, ние сме момичета и се влюбваме, правим грешки. И дори Галена да го е направила, тя го е направила с човека, към когото е имала чувства, направила го е с човек, с когото е пожелала да го направи. И това, че някой се е възползвал от това нещо и е пуснал някаква камера, за която тя не е знаела, тя няма никаква вина за това. Излиза това в Интернет, тя вероятно се е чувствала много зле, но това й даде популярност. Но не заради това има тези позиции в момента. Тя прави хитове, на които ние всички изригваме. Какво общо има това с порно клипа?! Аз бих предложила така на въпросната колежка, която ти спомена:

Да си направи един порно клип и да видим докъде ще стигне…

- Направи дует с Джамайката, който има успешен хит с колежката ти Теди Александрова. Двете песни си приличат по звучене – това търсено ли е?
- Всички песни, които се правят в момента, са с еднакъв ритъм. Всеки търси комерса. Не знам защо хората търсят веднага някаква интрига.

- Вие с нея не бяхте ли приятелки?
- Аз още си я имам за близка приятелка, тя как го определя… ще се обадиш на нея и ще си я питаш. Аз винаги съм казвала на приятели, на продуценти – аз я оправдавам с годините й. Тя сега е на около 22, след 3 години няма да я оправдавам вече. Винаги съм й казвала да бъде умна, че с тази песен наистина й провървя и трябва да се възползва от това. По-разумно да мисли, не като дете. Аз винаги съм й давала съвети, не я приемам за конкуренция. Аз нямам конкуренция, аз имам приятели и неприятели. Смело и силно изказване, но това е истината.

Едно интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

Източник: Blitz

http://lifebg.net

 


Сходни връзки

Роксана: 20 000 евро е най-големият ми бакшиш! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди