изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:43 EET
Тежка катастрофа във Варна - на пътя лежи тяло, покрито с найлон    
Новини Тежка катастрофа е станала на булевард "Цар Освободител" във Варна. Очевидци съобщиха пред БЛИЦ, че инцидентът е между мотоциклетист и цистерна. Според тях човекът с мотора е мъртъв и в момента лежи на пътя, покрит с найлон.

Произшествието е било около 15.45 часа, потвърдиха пред БЛИЦ от местната полиция. Цистерната е карала по бул. "Цар Освободител" и е завивала към близката бензиностанция от веригата OMV. Именно тогава мотористът е връхлетял с висока скорост и последвал тежък удар.

По данни на минувачи, гледката е изключително кошмарна - разкъсани дрехи и разпилян на части мотоциклет на пътя.

************************
Гледката на катастрофата във Варна, за която БЛИЦ вече съобщи, е наистина кошмарна. Доказателство за това са снимките, които изпрати читател на БЛИЦ в новата платформа "ОЧЕВИДЕЦ".БЛИЦ вече съобщи, че произшествието е на булевард "Цар Освободител" във Варна, близо до входа на бензиностанция от веригата OMV. Катастрофата е станала около 15.45 часа, потвърдиха пред БЛИЦ от местната полиция. Цистерната е карала по бул. "Цар Освободител" и е завивала към близката бензиностанция от веригата OMV. Именно тогава мотористът е връхлетял с висока скорост и последвал тежък удар.

Очевидецът с псевдоним "gonzaldo" разказва, че мотористът се е врязал в цистерната така, че тя е влачила машината и тялото му поне 20 метра. Цялото разстояние е обляно в кръв и следи от гуми. Загиналият се казва Виктор и е на 21 години. Моторът убиец пък е 600-кубикова "Хонда".


Орлин ФИЛИПОВСКИ
http://www.blitz.bg



 


Сходни връзки

Тежка катастрофа във Варна - на пътя лежи тяло, покрито с найлон | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди