изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:42 EEST
Партизаните от Донбас: Никога няма да признаем фашисткия режим в Киев (ВИДЕО)    
По света В югоизточна Украйна се формират въоръжени отряди за самоотбрана за отразяване на огресия от страна на неонацистки групировки, подкрепяни от новата власт в Киев. В Интернет се появи видео обръщение на партизаните от Донбас към самопровъзгласилата се власт в Киев, съобщава rus.ruvr.ru.

"Ние, обединените народни дружини от Донецка, Луганска и Харковска области се обръщаме към самопровъзгласилото се правителство. Ние никого няма да признаем властта, дошла по незаконен път под лозунгите на фашизма. Към този момент във всеки град в областите от югоизтока  съществуват подразделения за самоотбана, контролирани от единен мобилен щаб. Числеността на тези подразделения превишава неколкократно чеслеността на сформираната ви набързо армия.

Ние няма да допуснем никаква Национална гвардия и вашите банди на наша земя. Ние знаем местата на дислокация на всички ваши подразделения и контролираме придвижването им. Заявяваме, че всякакви действия като нахлуване, арести и заплахи по адрес на югоизтока ще бъдат смятани за обявяване на война. Предлагаме в най-кратък срок да изведете военната си техника и бандитските си формирования от нашите територии. Помнете, че ние сме на наша земя, а вие тук сте чужди", се казва във видеообръщение, разпростанено в интернет от маскирани мъже.

По думите на един от ръководителите на въоръжените дружини в Югоизточна Украйна, сега те разполагат със стотици автомати, противотаткови гранатомети и опит за изпозването на различни оръжия. Бойците от въоръжените отряди за самоотбрана заявяват, че са готови да използват това оръжие, ако от ръцете на бойците на украинските неонацистки групировки загине дори един жител от югоизтока. 

"Ние ще се разделим на групи от 5-6 човека и ще палим техниката им. Ние не искаме да убиваме и осакатяваме. Дано ни чуят", казва един от бойците пред rus.ruvr.ru.

Когато жителите от югоизточните области на Украйна разбраха, че новите власти в Киев активно подкрепят неонацистите, които им помогнаха да извършат държавен преврат, и нямат намерение да водят преговори с несъгласните, те започнаха да организират съпротивително движение. По думите на един от командирите на опълченците, вече има мобилен щаб с необходимите средства за свръзка с отрядите в другите области, които са готови за бойни операции. По същество става дума за добре организирано партизанско движение, отбелязва rus.ruvr.ru. 

http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Партизаните от Донбас: Никога няма да признаем фашисткия режим в Киев (ВИДЕО) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди