изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 05:46 EET
Ето как ще разберете дали тя е стегнала каиша около врата ви    
Любопитно Ако попитате някой мъж дали е „под чехъл“, той категорично ще ви отвърне с НЕ. Ала колкото и да не си признават някои господа, те стават като играчки в ръцете на половинките си и не смеят да мръднат и гъкнат без тяхното позволение. За някои представители на силния пол това е срамно, за други не. Ако сте от първите и не разбирате защо другите ви се подиграват, то вижте следните знаци:

1. Консултирате се с нея преди да си направите план

Тя вярва, че трябва да взема всички решения за живота ви и вие се съобразявате с това. По тази причина не смеете да направите нищо сам и бързате да се консултирате с половинката си.

2. Тя използва секса, за да постига своето и ѝ се получава

Доста жени използват секса като оръжие да се налагат. Но е в силата на мъжете да го позволят или да не им дават тази власт. Ако вие го разрешавате, то определено сте зависими от нея.

3. Нямате време за приятелите си

И това не е така, защото денонощието има 24 часа, а защото тя иска всяка свободна минута за себе си и вие не смеете да ѝ противоречите. Всеки път, когато тя ви каже „не“, вие свеждате глава и отменяте ангажимента, в случай че сте посмели да си направите такъв без да я попитате.

4. Вашите приятели магически са се заменили от нейните

Тя ви е обяснила, че вече нямате „право“ да се виждате със старите си дружки и трябва да си създадете нови приятели, което означава да дружите с нейните.

5. Тя е отнела мъжките ви удоволствие и ги е заменила с далеч не толкова мъжествени

Вие сте принудени да гледате женски риалитита и шоу програми. Вече не помните какво е екшън или фантастика, защото всяка вечер гледате романтични комедии. Самите вие нямате чанта, но често ви се налага да носите нейната, защото тя е „много тежка“, пълна с всички гримове и козметики на света.

Бира ли? Нееее, от нея се прави корем, затова вече пиете „по-изискани“ коктейли с чадърчета.

6. Тя ви звъни постоянно

Контролът е едно от нещата, което съсипва най-бързо връзките, но това не ѝ пречи да ви проверява на всеки 10-15 минути, вие пък незнайно защо продължавате да ѝ вдигате и да се отчитате всеки път.

7. Вече не познавате човека в огледалото

Идва един момент, в който всички мъже под чехъл, на каишка или която и да е друга метафора, не помнят кои са. Те се поглеждат в огледалото и не виждат нищо познато, защото тяхната личност е заменена от тази, която тя иска и която тя е моделирала. Още ли се чудите защо и приятелите ви не могат да ви познаят и ви се присмиват?

http://www.tialoto.bg

10 неща, заради които мъжете зарязват жените

Как се променят срещите след 35?

Грешки, които жените трудно прощават

Магия за любов!? Ето как да си върнете любимия, прогонвайки любовницата!?

5 коронни номера на гаджето ти, които трябва да научиш

Пак вратар в леглото с Николета Лозанова. Сексбомбата в убийствена фотосесия

 


Сходни връзки

Ето как ще разберете дали тя е стегнала каиша около врата ви | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди