изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 10:06 EET
Познахте ли Памела Андерсън?    
ЛюбопитноЕдна от секс иконите на 90-те, позната на целия свят като Си Джей от "Спасители на плажа", Памела Андерсън демонстрира чисто нова визия пред американското издание на Elle.
Памела Андерсън


Вместо перманентно бронзирана кожа, ултракъси парцалки и дълга, перхидролена грива, Памела позира в бежово плетиво и бяла пола до коляното, допълнени от токчета в нюд цвят алла Кейт Мидълтън. На мястото на дългите кичури сега има сладка, пикси прическа, която приятно и ненатрапчиво подчертава чертите на лицето на актрисата. Макиажът й е също толкова елегантен и семпъл.

"Имам един приятел, който ми каза, че когато някои жени скъсят косата си, изглеждат по-мъжествени, докато при мен се е получил точно обратният ефект. Мислех си, че ще е странно да правиш секс с къса коса, но много бързо осъзнах, че няма подобно нещо."
43-годишната актриса и модел придобива популярност благодарение на червения бански, мини полите, късите блузки в пастелни нюанси и забавни принтове, пише viewsofia.com. Пред Elle тя разказва как в крайна сметка този стил се превръща в стереотипен за нея.

"Прическата, животът като на рок звезда, всичко това беше като да живееш в мечта. Просто те завладява в един момент. Всичко започна много невинно, а се превърна в роля. И аз самата започнах да чувствам, че живея във филм, а не в реалността."
http://www.blitz.bg/

Роклята на Памела Андерсън се смъкна в ефир /ВИДЕО/
Памела Андерсън идва в българския VIP Brother

Pamela AndersonПамела Андерсън (Pamela Anderson) Памела Андерсън (Pamela Anderson)1990 02 Pamela AndersonПамела Андерсън (Pamela Anderson)Памела Андерсън (Pamela Anderson) Памела Андерсън (Pamela Anderson)

Памела Андерсън (pamela anderson) се превъплъти в Божията майка

Памела Андресън ще е корица на Playboy за 11-ти път

Памела Андерсън ще се снима в еротична сцена с непознат

ПАМЕЛА АНДЕРСЪН ПОДНАСЯ ГОЛА ТОРТА НА ХЮ ХЕФНЪР

Памела Андерсън се грижи за пенисите на китовете

Памела Андерсън призна на децата си за порно записите

Памела Андерсън "без дрешки" на дизайнера Ричи Рич

ОЩЕ ЗА ПАМЕЛА АНДЕРСЪН


 


Сходни връзки

Познахте ли Памела Андерсън? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди