изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:28 EEST
Застреляният Манджуков бил ортак с боса на култовия хотел "Астория"    
Новини Убитият “бизнесмен” Борислав Манджуков години наред е бил съдружник с доста по-младия си съгражданин Милен Райчев, научи БЛИЦ. Милен и брат му Невен са в бизнеса с дискотеки и нощни заведения и държат някои от най-оборотните локали от този тип във Варна.

Преди известно време обаче Милен се дистанцирал от Борислав. Причината да “даде заден” не е ясна на широката публика, но според посветени в делата на ъндърграунда в морската столица ставало въпрос за несправедливо поделени пари. Манджуков прибрал лъвския пай, а Милен трябвало да се задоволи със “санитарния минимум”.

Витаят съмнения, че последното отдалечаване между двамата ортаци се дължало и на разногласия при търга за култовия хотел “Астория” на “Златни пясъци”. Милен Райчев и брат му Невен участвали в наддаването, но уж от името на мистериозен белгийски инвеститор, чиято самоличност така и не била разкрита до края на търга.

През 2009г. съдружникът на Манджуков отпадна от процедурата, като според запознати загубил и внесеното капаро в размер на 300 000 лв. По-късно обаче палачинката се обръща и Райчев успява да сложи ръка на хотела. Милен и Борислав са държали съвместно веригата БМ и “Булгари”, както и някои други дискотеки във Варна. Сега те се стопанисват само от Райчев.

Слабост и на двамата са били фолкаджийките, заяви жител на морската столица, който е познавал Манджуков и Райчев. След като пътищата им обаче се разделили, Борислав отнесъл в София, където се заселил “трайно”, най-атрактивната част от чалгаконтингента.
Преди екзекуцията Манджуков въртял най-активен бизнес в Истанбул и се застоявал с месеци в мегаполиса край Босфора.

Мариан ЛАКОВ
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Застреляният Манджуков бил ортак с боса на култовия хотел "Астория" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди