изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 00:01 EEST
УЧЕНИЦИ СТАВАТ РЕКЕТЬОРИ; АЛБЕНА СЕ ПРЕДСТАВЯ НА БОРСАТА В МОСКВА    
НовиниОсновен проблем в училищата е рекетьорството на по-големи ученици над по-малки. Те им вземали не само пари, но и дрехи, които впоследствие продавали. Това заяви изпълнителният директор на Федералната служба по безопасност в Добрич Георги Панов.

Той съобщи тези данни на съвместно заседание на институции, ангажирани с възпитанието на подрастващите. Сред фактите, които бяха съобщени е и този, че е имало случаи охранители от ФСБ да залавят ученици с дрога. 

*****************

Вчера отвори врати третото по големина в света туристическо изложение в руската столица Москва. В него се представят 44 български фирми от туристическия бранш, сред които е и "Албена" АД, представлявана от търговския директор Маргита Тодорова. Според статистиката, руският пазар продължава да е основният за българските туристически продукти. Данните показват, че само от януари до март т.г. има ръст на заявилите ваканция в България с 57.7 на сто спрямо 2003 г.

НДТ - 25 март 2004 г.

 


Сходни връзки

УЧЕНИЦИ СТАВАТ РЕКЕТЬОРИ; АЛБЕНА СЕ ПРЕДСТАВЯ НА БОРСАТА В МОСКВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди