изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:39 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 30 март 2014 г.    
ВреметоВъв вторник и сряда отново ще има променлива облачност, по-значителна във вторник. Главно тогава на много места ще превали. Вятърът ще е се ориентира от югозападна четвърт и ще е най-често слаб. Минимални температури - между 3 и 8 градуса, максимални - между 11  и 16.
Парад на лалетатаИрина ШейкБритни Спиърс / Britney SpearsБионсеВ книгата си Клемънтс твърди, че голяма част от манекенките буквално ядели тъкани и хартиени продукти, само за да чувстват пълнота в стомасите си, но да не наддават.

В четвъртък облачността ще е по-значителна по Черноморието. Там на места отново ще е мъгливо. Вятърът ще остане слаб и ще се ориентира от югоизток. Максималните температури във вътрешността ще се повишат с 4-5 градуса. В петък ще бъде облачно, на много места с валежи от дъжд. Ще духа до умерен югоизточен вятър, максималните температури ще се понижат с 2-4 градуса. През почивните дни ще има променлива облачност, без съществени валежи. Вятърът ще се ориентира от северозапад. Преобладаващите минимални температури ще са между 0 и 5 градуса, максималните постепено ще спаднат до 5-10 градуса. Вълнението ще е най-често 2 бала, по Северното крайбрежие временно до 3.  Температурата на морската вода - между 7 и 9 градуса.

Деж. синоптик: Мирослав Петров

 

 

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода до 30 март 2014 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди