изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:21 EET
МОМИЧЕТАТА И МОМЧЕТАТА НА ДОБРУДЖА 07 СЕ КЛАСИРАХА ЗА ФИНАЛИТЕ    
СпортМомчетата на Добруджа 07, водени от Петър Пенев, заеха второ място във финалния турнир от региона, който е етап от държавното първенство на България за състезатели до 13 г. Домакин на срещите бе град Русе. В своята група добричлии победиха Велики Преслав и Черноломец. На полуфиналите добруджанци надделяха над домакините от Дунав с 2-1, а в мача за първото място отстъпиха с 2-0 на Черно море, информират от пресцентъра на клуба.

По регламент тази година регион „Добруджа” има три квоти за участие на държавни финали за момчета до 13 г. В битката за медалите освен финалистите от Русе продължават и домакините от Дунав, които станаха трети.

Предстои да се уточни датата и градът домакин на финалите.

"Изключително съм доволен от резултата и показаната игра от момчетата. Щастлив съм за тях, че ще участват във финалната фаза, тъй като там ще имат възможността да премерят сили с връстниците си от именити клубове като: Левски; ЦСКА; Виктория Волей; Марек и много други. Благодаря на нашето ръководство за предоставените отлични условия за работа и за точната организация относно пътуването и престоя ни в гр. Русе. Огромни аплодисменти и благодарност към родителите на нашите състезатели, които отново не пожалиха време и средства да пътуват до крайдунавския град и да ни подкрепят по време на турнира", заяви за пресцентъра на Изида и ВК Добруджа 07 треньорът Петър Пенев.

За финалите на държавното първенство след 3 категорични победи в регионалния турнир при момичетата до 13 години се класираха и състезателките на Добруджа 07. Успехът се дължи на дългогодишната работа на бившата треньорка Милена Маринова и на настоящата специалистка – сестра й Нели Маринова - Нешич.

 


Сходни връзки

МОМИЧЕТАТА И МОМЧЕТАТА НА ДОБРУДЖА 07 СЕ КЛАСИРАХА ЗА ФИНАЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди