изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:04 EET
Индира от "Къртицата": Русеви манипулират долно с децата си    
ИнтервютаЕмил Каменов не умее да лъже, за мен Бориса е Къртицата!
Индира Касимова  Индира Касимова  Индира Касимова

Индира Касимова е едно от най-ярките и екзотични лица в клубния живот – от пет години е единствената танцьорка на Графа. Освен че е кръстена на Индира Ганди, във вените й тече българска, узбекска и монголска кръв. Миналата седмица тя стана поредният участник, отпаднал от надпреварата за 250 000 лева от риалитито "Къртицата 2".


- Индира, какво те развълнува толкова, когато разбра, че напускаш “Къртицата”?
- Идеята ми беше да съм много балансирана, играта ми да е умерена, но бях поставена в такава ситуация, че трябваше доста време да изчакам да се чуе моята дума и бях много атакувана и неминуемо трябваше да се защитя. Бях развълнувана, защото много силно и сляпо вярвам в женската си интуиция, която нито веднъж не ме подведе в тази игра. Нито за това, че ще бъда номинирана, нито за това, че ще си тръгна, макар че бях готова да остана за финал. В един момент се чудех кое би било по-добре – да детронирам съотборника си, или да го пратя на мястото, което го ужасява и заради което не може да спи нощем.

- Емил Русев ли е Къртицата?
- Не, не! Нито веднъж не съм твърдяла това. Но

Къртицата е в неговото обкръжение

и това, че аз излязох, е доказателство, че той има повече информация за нея.

- Кой смяташ, че е?
- Аз съм може би единственият човек в Базата, който не мисли, че е Христина. Смятам, че откъм психологията на продукцията, не биха дали роля на някой, който е вътре с партньора си. Така реално тези двама души могат да си стигнат до финал и интригата се губи. Моето предположение е Бориса. Просто много дълго време не можех да коментирам, за да не бъде изтълкувано погрешно, че съм я набелязала по други причини. Това е единственият човек в Базата, за когото не се знае почти нищо и който се владее идеално във всяка игра и всяка ситуация. В нейните очи напълно липсва емоция - там всичко е една равнина.

- Истинска ли беше връзката ви с Борислав, или беше заради играта?
- Казаха се твърде много неща за тази ситуация и ми беше безкрайно неудобно, че съм поставена в нея, тъй като никога не съм харесвала подобни латино саги. Истинското беше това, което си взех, преди да вляза в играта и съм му безкрайно благодарна за това.

- Смяташ ли обаче, че чувството на Борислав към Бориса е истинско?
- Това само той може да каже. Аз добре знам кога Борислав е истински и кога е влюбен, и съм щастлива, че успях да го опозная от този ъгъл. А това когато е в затворена среда, нямам представа дали е влюбен и до колко, защото вътре всичко е един инкубатор на емоции, които ескалират десет пъти по-силно, времето минава десет пъти по-бавно и не знам дали и до колко сам за себе си човек може да бъде сигурен във всичко, което му се случва.

- А дали не е възможно той да е надушил, че Бориса е Къртицата и затова да започна да я ухажва?
- Ако кажа не, сигурно ще излъжа. Това, че ние двамата имаме абсолютно припокрити представи за Къртицата и за играта, го прави напълно възможно. Реално няма никаква полза да се изправиш срещу Къртицата и е важно сам за себе си да знаеш кой е. И естествено, ако вървиш ръка за ръка с него към финал би било много полезно.

- Защо Бориса се сближи толкова с Русеви? Има напрежение между нея и Виктория ли?
- Усети се нещо такова, но Виктория каза, че навън напрежение между тях не е имало. Колкото и да е серт Бориса, в такава затворена среда, особено предвид факта, че е още малка, я прави податлива на манипулации. Емил е спец да манипулира хората и да ги привлича на своя страна. Семейство Русеви ги познавам отпреди това, но задочно. Реално ние нито с Христина сме се засичали в “Сървайвър”, нито след това сме били близки, а с Емил не съм имала абсолютно никакви допирни точки. Не знам кому беше нужно цялото това напрежение.

Бях заставена да им обещая, че няма да ги номинирам

до края на втория месец, при положение, че две копия са повече от едно, а двамата са винаги в коалиция. Въпреки всичко, симпатизирах на това семейство и се опитвах да се поставя на мястото им, а се оказа, че те най-примитивно и долно манипулират хората с децата си. Те са показвали снимки на децата си на Марина, докато са й обяснявали колко злобен човек съм аз и по този начин са формирали мнение за мен. Това да ползваш децата си и да се кълнеш в тях всеки Божи ден в играта, изолирайки се от това, че ти си в игра, е много грозно.

- Действително до този момент Емил Русев не е показал особено мъжко поведение...
- Хората вътре не можем да бъде лесно заблудени с пошли интриги и с всичко, с което бяхме заливани денонощно. Но хората не могат да видят как той гледа жена си, как гледа бившата си любовница и как гледа Бориса. Това е вече върхът на абсурда. Ние гледаме да не ги коментираме тези неща, защото за нас е злепоставящо и странно, а той самият не си дава сметка.

- Смяташ ли, че Емил Каменов излъга за срещата на Бориса с холивудска звезда?
- Не мога да знам каква точно е била ситуацията, но мога да кажа, че Емил Каменов има страхотно чувство за справедливост и е човекът в Къщата, който не умее да лъже.

Едно интервю на Надежда НЕНОВА
http://www.blitz.bg

Първият секс в Къртицата вече е факт!

Сексът в Къртицата вече не е мираж! Новоизлюпената влюбена двойка Индира и Борислав не можаха да издържат и още на третия ден от престоя си в Базата, го направиха, видя HotZona.bg.

Екзотичната танцьорка и хотелиерът се отдадоха на бурни страсти първо в леглото, а след като разбраха, че няма да могат да се раздадат напълно в присъствието на останалите играчи, се изместиха в банята.

„Така ли ще правим секс“, попита Индира под душа, а Борислав й отговори утвърдително. След което започнаха да се чуват страстни шляпания и добре познатият шум от възвратно-постъпателни движения.

В Базата бързо се разчу за секса между двамата и на другия ден темата бее на дневен ред. Дори Вини Джоунс още с влизането си ги поздрави: „О, вие ли сте двамата влюбени, дето вече правиха секс?“.

Индира потъна вдън земя, а Борислав замълча джентълменски. Притесненията на Индира са как ще изглежда в очите на зрителите и дали няма да я изгонят заради флирта. Танцьорката обаче призна пред Роксана, че е влюбена и не може да сдържи чувствата си, а на Боби каза, че се страхува да не я нарани.

Засега Борислав не е споделял чувствата си и макар да показва постоянна близост с Индира, не е ясно дали има сериозни намерения.

Касимова е професионална танцьорка и модел.

HotZona.bg


 


Сходни връзки

Индира от "Къртицата": Русеви манипулират долно с децата си | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди