изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:31 EEST
35 ТОЧКИ В ДНЕВНИЯ РЕД НА СЕСИЯ НА ОбС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА    
НовиниЗаседание на Общинския съвет на община Добричка ще се проведе днес. В дневния му ред са предвидени 35 точки. Кметът Петко Петков ще внесе няколко докладни записки – относно изпълнение на Общинския план за развитие, Годишен доклад за дейността на ЗВО за периода 01.01.2013– 31.12.2013 година, за съгласуване на Стратегически план за периода 2014-2016 година и Годишен план за 2014 година за дейността на звено „Вътрешен одит” в общината. Той направи предложение  за сключване на договор за кредит с Фонда за органите за местното самоуправление в България-ФЛАГ ЕАД, и поемане на краткосрочен общински дълг за реализация на проект, финансиран от Европейските фондове.

Петко Петков ще внесе Бюджетна прогноза за периода 2015-2017 г. на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности. С докладна кметът ще поиска осигуряване на средства за извършване на услуга – строителен надзор на обект „Благоустрояване и рехабилитация на улици в населени места на община Добричка”, през 2014 година.
На сесията ще бъде гледано предложение на директорите на общински училища за освобождаване от заплащане на такса „Битови отпадъци” на учебните заведения. Изпълнителният директор на „МИГ Добричка” Надежда Василева ще предостави информация относно дейността на сдружението през м. г.  Ще бъдат разгледани докладни записки и писма за осигуряване на средства на футболните клубове през 2014 година в селата Победа, Овчарово,  Стефан Караджа, Дончево, Стожер, Бенковски, Стефаново, Славеево, Паскалево, Карапелит, Плачи дол и Бранище.
Зам.-кметът Илдъз Юнус ще внесе Програма за реализация на Стратегия за развитие на образованието в община Добричка за периода 2013–2016 година, за 2014 година. Очаква се съветниците да приемат Общинска програма за закрила на детето за настоящата година. На вниманието им ще бъдат информация за работата на Второ РУП-Добрич, през 2013-а по спазване на обществения ред и борбата с престъпността и закононарушенията на територията на община Добричка и информация за обстановката по пожарна безопасност през м. г. На сесията ще бъде внесена информация относно изпълнение на Програмата за профилактика и овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на община Добричка за 2012-2015 година, ще бъде отчетено изпълнение на общинската програма за опазване на околната среда - 2008-2014 година, през 2013-а. НДТ


 


Сходни връзки

35 ТОЧКИ В ДНЕВНИЯ РЕД НА СЕСИЯ НА ОбС НА ОБЩИНА ДОБРИЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди