изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 01:32 EEST
Рейтингът на Владимир Путин гони рекорди    
По светаВ Русия рейтингът на президента Владимир Путин достигна нов максимум – 82,3 на сто. Това сочат данни от анкета на центъра ВЦИОМ, цитирани от ИТАР-ТАСС.

Запитаните свързват високото си одобрение за дейността на Путин най-вече с присъединяването на Крим към Руската федерация и тежката обстановка в Украйна – основни събития през миналата седмица според 71 на сто от участниците в анкетата.

Президентският рейтинг се покачва вече втори месец и по данни на ВЦИОМ се е повишил през изтеклата седмица от 75,7 на 82,3%, а от началото на годината – с една четвърт (от 60,6% през януари на 74,4% през март).

Новите показатели наближават вече тези отпреди шест години – 82,9 на сто одобрение за дейността на Путин през февруари 2008 г.

Рейтингът на управляваща партия „Единна Русия“ също се е покачил през последните месеци и е стигнал петгодишния си максимум – 56,2 на сто, след като се е държал две години на равнище около 45%, отбелязва ВЦИОМ.  http://www.vesti.bg
 


Сходни връзки

Рейтингът на Владимир Путин гони рекорди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди