изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:12 EEST
ПРАВЯТ КАРТИ НА ДЮНИТЕ ПО ЧЕРНОМОРСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ    
НовиниСпециализирани карти и регистри на крайбрежни езера, острови, лагуни, лимани, влажни зони, брегоукрепителни и брегозащитни системи и съоръжения в землищата на селата Дуранкулак и Ваклино от община Шабла се изготвят от Агенцията по геодезия, картография и кадастър работи, съобщава Министерството на инвестиционното проектиране.

 

 




Оттам информират още, че до края на годината ще бъдат готови специализираните карти по Закона за устройство на черноморското крайбрежие. Тогава изтича крайният срок, в който Агенцията по геодезия, картография и кадастър трябва да бъде готова и с определянето на границите на охранителни зони "А" и "Б" по Черноморското крайбрежие.  Това означава, че приоритетно ще бъде създадена кадастрална карта на 29 населени места в областите Добрич, Варна и Бургас. В момента землищата на Несебър, Черноморец, Созопол, Приморско, Китен, Лозенец, Резово, Шабла, Крапец и Кранево имат кадастрални карти, регистри и специализирани карти на всички дюни, разположени извън морските плажове. Такива специализирани карти има и за плажовете и дюните на 5 села от област Варна.


 


Сходни връзки

ПРАВЯТ КАРТИ НА ДЮНИТЕ ПО ЧЕРНОМОРСКОТО КРАЙБРЕЖИЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди