изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:30 EEST
ПРИКЛЮЧИ ПЪРВИЯТ В БЪЛГАРИЯ КУРС ЗА КОРАБНИ ГОТВАЧИ    
НовиниВъв Висше училище Международен колеж в Добрич 6 курсисти от Стара Загора, Велико Търново и Добрич преминаха интензивно 64-дневно обучение по Производство на кулинарни изделия и напитки, хлебопроизводство, чуждестранна кухня, чужд език, нормативни документи, касаещи работата на морските лица и други дисциплини.


На изпитите по теория и практика обучаемите показаха отлични резултати. Изпитната комисия, в която участваха и представители на Изпълнителна агенция Морска администрация, бе впечатлена от показаните от курсистите умения за организация на работното място, бърза реакция и справяне с възникнали казуси, спазване на технологията и най-вече в приготвянето на превъзходни на вкус ястия и хлебни изделия, поднесени в красиво оформени блюда.
Резултатите от проведеното обучение бяха сертифицирани с Удостоверение за завършен подготвителен курс „Корабен готвач“, което дава право за получаване на международно признато „Свидетелство за професионална компетентност Корабен готвач“ от ИА „Морска администрация“, вписване в регистъра на същата и упражняване на професията на кораби, плаващи под български и чужд флаг.
За екипа на ВУМК бе предизвикателство да проведе за първи път в България обучение за корабен готвач. За високото качество на обучението свидетелстват не само отличните резултати на курсистите, но и техните добри думи и благодарност за материално-техническата база, за професионализма на преподавателите и организацията на обучението.
Към обучението за „Корабен готвач“ има заявен интерес от мъже и жени от София, Варна, Бургас, Балчик и др. градове, поради което тече сформирането на втора група с предвидено стартиране на занятията в края на март. НДТ
 


Сходни връзки

ПРИКЛЮЧИ ПЪРВИЯТ В БЪЛГАРИЯ КУРС ЗА КОРАБНИ ГОТВАЧИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди