изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:44 EEST
НОРВЕЖЦИ ПРАВЯТ ПОКАЗНО ЗА САНИРАНЕ ПО ПРОЕКТ    
НовиниКак се очаква да бъде саниран Младежкият дом в Добрич ще бъде показано на екипа по проекта от финансиращия орган. Припомняме, че в ОМЦ се реализира проект „Младежки център Добрич – Вашето утре”, който се финансира от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство и е на стойност 1 269 461 евро. По този договор ще се извършат строително монтажни работи за енергийни мерки и ще се изпълнят дейности за деца и младежи в риск. Днес екипът за управление на проекта, начело със заместник-кмета арх. Пламен Ганчев заминава на обучение, заедно с представители на другите общини, които имат финансирани проекти по тази програма. В Страсбург те ще се запознаят с реализиран вече проект, финансиран от т.нар Норвежка програма.




Вече са одобрени и девет служители, които ще изпълняват дейностите в центъра, където се предвижда да има обучение на деца в риск, включително и на роми, съобщи кметът Детелина Николова.


 


Сходни връзки

НОРВЕЖЦИ ПРАВЯТ ПОКАЗНО ЗА САНИРАНЕ ПО ПРОЕКТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди