изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:40 EET
ПОНЕ ДВА МЕСЕЦА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ИЗКЪРПВАНЕТО НА УЛИЦИТЕ В ДОБРИЧ    
НовиниПоне два месеца ще продължи изкърпването на дупките по илиците в Добрич, съобщи заместник-кметът арх. Пламен Ганчев. До дни се очаква да приключи процедурата за избор на изпълнител за ремонтните работи, като в програмата за капиталови разходи на общината за тази година са заложени 700 000 лева. Докато започне цялостното изкърпване, общината ще пристъпи към изкърпване със студен асфалт на най-проблематичните участъци. Намерението е ремонтните работи да приключат преди началото на интензивното лятно движение, допълни арх. Ганчев.




Извършеният неотдавна обход на улиците в града вкара в каталога на уличните дупки в Добрич нарушена настилка с обща площ 4800 квадратни метра. От общината канят операторите, които също имат принос за дупките по улиците, да се включат в изкърпването. На среща между кмета Детелина Николова и управителя на „ВиК““ ЕООД Добрич инж. Юлиян Иванов са обсъдени възможностите  дружеството, което поддържа ВиК системата в общината, да участва в изкърпване на улици, където са се появили дупки след възстановяване на ВиК-аварии. Кметът обясни, че водното дружество очаква след подписване на договора за доставка на еленергия да реализира икономии, с част от които да започне изкърпване на най-уязвимите участъци.


 


Сходни връзки

ПОНЕ ДВА МЕСЕЦА ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ИЗКЪРПВАНЕТО НА УЛИЦИТЕ В ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди