изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:11 EEST
10-ГОДИШНО ДЕТЕ ПОДПАЛИ СЪСЕДСКА КЪЩА    
Ред и сигурностДетска игра с огън е причина за пожар в добричкото село Бенковски, съобщиха от Областната дирекция на МВР.


Както НДТ писа, къща горя на 23 март. Пламъците унищожиха 120 квадратни метра покривна конструкция и 100 бали фураж. Една от версиите, по които се работеше първоначално, бе умишлен палеж.
На 31 март, след проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Второ РУП, е установено, че пожарът е предизвикан от дете, което си играло с кибрит. НДТ научи, че пламъците лумнали в къща, намираща се в съседство на тази, в която малчуганът живеел със семейството си. Тя била необитаема – собствениците й се били изселили преди много години в Турция. Родителите на 10-годишното дете я ползвали за съхранение на слама, фураж и др. Малчуганът подпалил при игра сламата, от там пламъците се пренесли на покрива.
С поведението на детето ще се занимава Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. НДТ
 


Сходни връзки

10-ГОДИШНО ДЕТЕ ПОДПАЛИ СЪСЕДСКА КЪЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди