изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:03 EEST
МАЙСТОРИ НА ТЕНИСА ЗАЯВИХА УЧАСТИЕ В "АНДРОС БГ-ДОБРИЧ ОПЪН 2014"    
СпортПрез следващата седмица в Добрич ще се проведе най-голямото събитие за тенис на маса в страната ни. В най-добрата за момента българска зала за този спорт, намираща се в спортен комплекс "Русалка", от 11 до 13 април ще се проведе третото издание на Международния шампионат по тенис на маса "Андрос БГ-Добрич Опън 2014", съобщават организаторите.

В открития турнир при мъжете ще си дадат среща най-добрите български ракети, но заедно с тях ще се състезават и много силни състезатели от Италия, Румъния, Нигерия, Украйна, Полша и Сърбия. Имената на Нягол Стоянов /втора ракета на националния отбор на Италия и син на един от най-успелите български състезатели по тенис на маса Иван Стоянов/, националите на България - Петьо Кръстев /Дигеста - София/, Теодор Александров /Добруджа/, Кирил Попов /Корабостроител - Варна/ всяват респект и сред най-добрите европейски ракети. Последните ще бъдат и представителния отбор на страната ни за демонстративната среща с румънския национален тим, която ще се проведе в петък - 11 април, от 19,30 ч.

В румънската гарнитура са включени състезателите от разширения национален отбор Сени Йонут, Алекс Казаку и Барлан Лаурентиу, а техен капитан е Тигау Даниел.

Преди тази среща ще се изиграят мачовете в групите на ветеранския турнир, където също са се регистрирали много от най-добрите български и румънски ракети.

В събота от 9.00 ч. са елиминациите по схема във ветеранския турнир, а от 15.00 ч. започват групите при майсторите. В неделя от 9.00 ч. ще започнат елиминациите на Open-a, а веднага след тяхното завършване са всички финали.

Домакин и генерален спонсор на проявата е концесионерът на СК "Русалка" - "Андрос Билдинг Груп" и най-вече управителят на компанията Йордан Андреев, който е осигурил наградния фонд за призьорите.
Вход
ът за зрители е безплатен, а това ще даде възможност на всички гражданите и гостите на Добрич да се насладят на майсторството на участниците, събрани за пръв път заедно в такова огромно количество в областния град.

 


Сходни връзки

МАЙСТОРИ НА ТЕНИСА ЗАЯВИХА УЧАСТИЕ В "АНДРОС БГ-ДОБРИЧ ОПЪН 2014" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди