изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:49 EET
ХАНДБАЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ПОСРЕЩАТ ОСЪМ    
СпортТази събота - 5 април, от 16 часа е срещата от „А” хандбална група при мъжете между Добруджа и Осъм (Ловеч). Мачът ще се проведе в зала „Русалка”, а входът за зрители е свободен. Гостите от Града на Люляците са последни във временното класиране на елита, а възпитаниците на Георги Андреев се целят задължително в победата, която да ги остави на втора позиция.

В момента добричлии я делят с варненското Локо, като двамата състава имат по 14 т., а НСА е четвърти с 12. Място в плейофите преследва и петия – тимът на Спартак Вн, който е с 10. На „жълто-зелените” им остава домакинство с лидера Фрегата Бс и гостуване на Левски до края на редовния сезон. Извън състава на домакините ще бъде вратарят Емил Иванов, който е с тежка контузия и пред операция на коленни връзки. С травма е и Златан Петров, който също няма да излезе срещу Осъм. В листата на голмайсторите има двама състезатели на Добруджа. Младият талант Джошкун Якубов е втори с 85 гола, а Венцислав Петров е девети с 66 попадения.
 


Сходни връзки

ХАНДБАЛИСТИТЕ НА ДОБРУДЖА ПОСРЕЩАТ ОСЪМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди