изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:37 EEST
ГРИГОР И ТРЕТАТА РАКЕТА НА ГЪРЦИЯ ОТКРИВАТ СБЛЪСЪКА ОТ КУПА ДЕЙВИС    
СпортИзтеглен бе жребият за мачовете от двубоя между България и Гърция за оставане във втора Евро-африканска зона на купа "Дейвис" - сблъсъкът ще бъде открит днес от 13:00 часа със срещата между Григор Димитров и третата ракета на домакините Маркос Калавелонис, намиращ се в момента под №690 в света.

"Винаги съм обичал да участвам в мачовете за купа "Дейвис". Веднъж имах възможността да играя в Атина и сега исках да се включа за мача с Гърция", сподели Гришо при пристигането си в южната ни съседка, където през 2008 г. взе участие на чалънджър турнира "Aegean Tennis Cup".

"Обичам Гърция и Атина. Няколко пъти съм бил тук и съм си прекарвал чудесно. Очаквам да бъде така и в следващите няколко дни", добави още първата ни ракета.

Вторият мач за деня ще противопостави Димитър Кутровски и най-добрият в гръцкия отбор Теодорос Ангелинос, заемащ №280 в АТР ранглистата и е единственият представител на домакините в Топ 500 на класацията.

Дими вече има два мача с Ангелинос и са си разменили по една победа - 6-4 2-6 6-4 за Кутровски на фючърс в САЩ през 2010 г. и реванш за Ангелинос след 3-6 7-6(4) 6-3, и то на турнир в България, провел се през миналия сезон.

В събота е двубоят на двойки, който по предварителни заявки ще противопостави Григор Димитров / Димитър Кутровски срещу Александрос Якупович / Харалампос Каподжанис, а в неделя мачовете започват от 10:00 ч. В тях капитаните са заявили Димитров срещу Ангелинос и Кутровски срещу Каловелонис.

Всички мачове ще се излъчват на живо по БНТ2

 


Сходни връзки

ГРИГОР И ТРЕТАТА РАКЕТА НА ГЪРЦИЯ ОТКРИВАТ СБЛЪСЪКА ОТ КУПА ДЕЙВИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди