изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:18 EET
Българка се самоуби на остров Крит, нанесла си над 40 прободни рани    
По света

Българка се самоуби на остров Крит, нанесла си над 40 прободни рани



Кошмарна смърт застигна 38-годишна българка, която бе намерена мъртва в петък в тоалетната на къща в района на Франкокастело. Отчаяната жена в състояние на шок нанесла по тялото си повече от 40 прободни рани в опит за самоубийство, съобщи Нова телевизия.

Десетките пробождания по тялото й не могли да сложат край на живота й, но това сторила последната рана на шията, довела до прекъсване на каротидната артерия и причинила смъртта на жената.

Разкритието по случая дошло късно вечерта в петък от съдебния лекар Стаматис Беливанис, който огледал трупа на жената и стигнал до заключението, че смъртта се дължи на самоубийство.

Първоначално жената опитала да пререже вените и на двете си ръце с кухненски нож, но не успяла. Взела втори нож и се опитала да прободе сърцето си, но нараняването било само повърхностно. В състояние на шок тя забила ножа в шията си поне седем пъти, докато не настъпила смърт.  http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Българка се самоуби на остров Крит, нанесла си над 40 прободни рани | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди