изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:34 EEST
Дъжд и градушка удавиха Карлово, вдигнаха армията на крак!    
СпортСигнал за градушка и порои в Карлово подаде наша читателка в платформата БЛИЦ ОЧЕВИДЕЦ. "Зравейте, БЛИЦ. Преди час в Карлово се изсипа страшен дъжд и градушка. Има наводнения по улиците и по мазетата на хората", написа karlita.

Репортерска проверка на БЛИЦ показа, че около 17 часа в града се е изсипал едночасов порой. Последните 20 минути е валяла градушка, всичко е побеляло. "Добре, че беше дребна, та няма да има кой знае какви поражения по посевите", разказаха пред наш репортер паникьосани жители от града на Левски.

От пожарната служба съобщиха, че за минимално време са получили 30 обаждания за наводнени къщи и мазета. Наводнени са били и стадиона, спортен клуб и магазин в центъра на Карлово.

Три автомобила от Карлово и два от Пловдив с огнеборци, са се борили с водната стихия. На околовръстния път за Пловдив е имало множество закъсали автомобили, те са издърпани с влекачи, осигурени от военните на 61-Стрямска бригада.

На една от бензиностанциите е паднало малко дете, което без малко да се удави в пороя. В момента вече приключва работата на пожарните екипи, утре ще се оглеждат щетите.

Кристина ИВАНОВА
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Дъжд и градушка удавиха Карлово, вдигнаха армията на крак! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди